loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
TESTVILLIGE: Avinor har i rekordfart rekruttert 4.000 testpassasjerer som skal sikre at de nye lokalene på hovedflyplassen fungerer som de skal før åpningen neste år.

4.000 skal teste nye Oslo Lufthavn

Arne Kongsnes / 2016-08-08 09:34:21

4.000 frivillige har allerede meldt seg til å teste de nye lokalene på Oslo Lufthavn.

Avinors mål var å rekruttere testpassasjerene fra august og fram til 1. desember 2016.. Pågangen har vært så stor at påmeldingen for frivillige allerede er stengt. Det er rett og slett fullt.

Viktig testing

– Disse testene er svært viktige for oss på Oslo Lufthavn. Vi ønsker at alt skal fungere for passasjerene våre når vi åpner våren 2017 og er helt avhengig av å få testet alt grundig før vi åpner dørene. Vi håper så mange som mulig har anledning til å delta. Det blir en spennende og innholdsrik dag på Oslo Lufthavn, sier kommunikasjonssjef  Kristian Løksa i Avinor.

Nye Oslo lufthavn åpner dørene i april 2017.

Simulerer reiser

De frivillige skal til sammen gjennomføre rundt 6.000 simulerte passasjerreiser og 60.000 bagasjeenheter skal håndteres gjennom bagasjeanleggene. Målet med testene er å sikre at alt fungerer som det skal før åpningen i 2017.

De 4.000 som har meldt seg til testingen vil motta et gavekort til en verdi av 1.000 kr. De får også dekket reisekostnader til og fra Oslo Lufthavn med flytog/flybuss, og får i tillegg en omvisning i de nye delene av terminalen.

Testene er satt opp hver tirsdag og torsdag frem til 1. desember 2016.

LES MER: Slik blir nye Oslo Lufthavn 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse