loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
JUBEL: Styreleder Erland F. Grjotheim og daglig leder Thor-Jostein Egeland i VVS-foreningen gleder seg over fantastiske besøkstall for VVS-dagene. Foto: Synnøve P. Berset.

Besøksrekord for VVS-dagene

Jan Erik Røine / 2016-10-21 17:18:27

11.003 deltok på VVS-dagene 2016. Det er ny rekord. Se bildeserie fra VVS-dagene her!

Onsdag, torsdag og fredag denne uken har fagfolk fra VVS-bransjen strømmet til Norges Varemesse for å delta på VVS-bransjens viktigste møteplass – VVS-dagene.

– Jeg er umåtelig stolt: Vi setter ny rekord i antall besøkende, fantastiske utstillere har bidratt og stått på i tre dager til ende og ikke minst har mine medarbeidere jobbet hardt for å få dette til, forteller en rørt messegeneral og daglig leder i VVS-foreningen, Thor-Jostein Egeland.

Under messens åpningsdag onsdag deltok 2.454. Torsdag var 4.240 innom, mens på messens avslutningsdag endte tallet på 4.308.

Avgjørende valg i forkant

Egeland forklarer besøksrekorden slik:

– Det ble tatt noen avgjørende valg i forkant av årets messe i forhold til organisering, markedsføring og gjennomføring av messen. Vi ønsket fullt fokus på de som gjør messa mulig – nemlig utstillerne.

For oss har det også vært veldig viktig at det er VVS-foreningen som eier og arrangerer bransjens største fagmesse og viktigste møteplass.

 Veldig gode tilbakemeldinger

VVS-dagene ble arrangert for aller første gang i 1982. Messen har som møteplass stor betydning for eierne, mener VVS-foreningens styreleder, Erland F. Grjotheim.

– Her møter vi fagfolk fra hele VVS-bransjen. Under messen har vi vist frem foreningen og rekruttert mange nye medlemmer. I tillegg har vi møtt mange av dem som allerede er medlemmer. Tilbakemeldingene fra de besøkende og utstillerne har vært veldig bra. Jeg syns det er fantastisk å høre at så mange har fått et godt utbytte av å delta her, sier Grjotheim.

Blant landets beste

Arild Honningsvåg, direktør eksterne arrangement i Norges Varemesse, er imponert over VVS-dagene 2016.

– Når det kommer til fagmesser, er VVS-dagene blant de absolutt beste i landet. VVS-dagene er godt organisert og det er profesjonalitet i alle ledd. Med tanke på at dere har redusert bemanningen i forhold til tidligere år, er det veldig imponerende å se hva dere har klart å få til. Jeg vil på vegne av Norges Varemesse gratulere med et godt gjennomført arrangement, berømmer Honningsvåg.

Henrik Sakshaug_Kjell Bernt KallandGLADE FJES: Prosjektleder for VVS-dagene, Henrik Sakshaug og administrerende direktør Kjell Bernt Kalland i Armaturjonsson. Foto: Synnøve P. Berset

God investering

– Vi har satt ny rekord i antall leads. Sånn sett vil jeg si at dette er den beste messen jeg har vært med på i mine 14 år i Armaturjonsson. Vi var litt i tvil om vi skulle være med igjen i år, men bestemte oss i vinter for å delta. Jeg angrer ikke et sekund på beslutningen vi tok, sier Kjell Bernt Kalland, administrerende direktør i Armaturjonsson.

Hva med 2018?

– La oss evaluere denne messen først. Deretter skal vi gå i dialog med deltakerne og utstillerne om messen i 2018. Vi er ydmyke og åpne for å se på nye måter å arrangere messen på. VVS-foreningen ønsker uten tvil å utvikle VVS-dagene videre. Det skal vi gjøre i tett samarbeid med bransjens leverandører, sier Thor-Jostein Egeland.

Se bilder fra VVS-dagene

NB! Bruk piltastene for å bla i bildeserien

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse