loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
VINNEREN: Bransjeorganet Nordic Council of Shopping Centers kåret Norges beste driftsteam på kjøpesenter. Oasen senter i Fyllingsdalen er vinneren.

Best på kjøpesenterdrift

Arne Kongsnes / 2016-10-25 12:44:25

Oasen senter i Fyllingsdalen i Bergen har Norges beste driftsteam.

Det ble klart etter at de vant den prestisjetunge kåringen i regi av bransjeorganet Nordic Council of Shopping Centers.

Oasen ble stemt frem i sterk konkurranse av en fagjury som la til grunn driftsteamet på Oasen sin evne til å være nytenkende og skape både verdi og trivsel på senteret. Deres evne til å jobbe målrettet med miljø for å redusere påvirkning av det ytre miljø er et tungtveiende argument.

 Limet i senteret

− Vi er utrolig glade for å vinne denne prisen, og jeg er takknemlig på vegne av hele teamet på Oasen. Ikke minst er jeg veldig stolt av gutta på drift som jeg har visst at er best i Norge. Nå har vi diplomet som også beviser det, sier senterleder Eva Nielsen.

− Senterdriften er både limet og oljen i et kjøpesenter. God drift krever mye av enkeltpersoner, men først og fremst godt samarbeid i teamet og med leietakerne. Driftsteamet på Oasen er et foregangseksempel innenfor egen kjede og bransjen for øvrig, sier styreleder i NCSC Rolf O. Svendsen.

Det er ikke første gangen driftsapparatet til Citycon hedres, som tidligere har fått utmerkelsen Årets Grønne driftsteam for miljøarbeidet som legges ned i selskapets kjøpesentre i Norge.

Norden og Baltikum

Citycon eier, forvalter og utvikler av dagligvarebaserte kjøpesentre i Norden og Baltikum. Verdien av de eiendommer selskapet eier, beløper seg til cirka 5 milliarder euro. Citycon er markedsleder i Finland og Estland og henholdsvis nummer 2 og 3 i Norge og Sverige. Selskapet har også et fotfeste i Danmark.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse