loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FRIST 1. MARS: Nå kan du ta mastergrad i energi og miljø i bygg på deltid ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Søknadsfristen er 1. mars. (Foto: Benjamin Ward)

HiOA tilbyr master på deltid

/ 2017-01-23 11:16:38

Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) tilbyr master i energi og miljø i bygg på deltid, slik at du kan ta den mens du er i jobb.

Det stilles stadig oftere krav til masterkompetanse i byggeprosjekter. Dermed blir masterutdanning i energi og miljø i bygg mer etterspurt.

Kombinerer med jobb

Deltidsmasteren i energi og miljø i bygg er nå i gang, og har åpnet muligheten til å kombinere jobb i bransjen med masterutdanning.

Dermed blir det mulig for ingeniører med bachelorgrad å utdanne seg videre, uten å gi slipp på kontakten med bransjen. Forhåpentlig kan mange også ta masteroppgaven som en del av arbeidet sitt.

– Deltidsstudiet egner seg godt for dem som har en bachelorgrad og har fått jobb på relevant fagområde, men ønsker å utvide sin faglige kompetanse.

Det sier studieleder Heidi Liavåg ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA).

LES MER: Informasjon om studiet

Formell kompetase mer etterspurt

– Om studenten har fagrelevant arbeid, er det gode muligheter for at det som læres kan prøves ut i arbeidslivet. Det er positivt for læringsprosessen, og muligens kan det gi motivasjon til å lære mer, forklarer Liavåg.

– De offentlige myndighetene krever masterkandidater til en del jobber, og har skjerpet kravene til formell utdannelse, sier masterstudent Eirik Løkke, som selv kombinerer studiet med arbeid i UnionConsult.

– Jeg mener det er positivt at flere tar mastergrad for å heve kompetansen i bransjen. Ved å tilby en deltidsmaster gir HiOA flere ingeniører muligheten til etterutdannelse, og bidrar til den kompetansehevning bransjen trenger, sier han.

For å begynne på masterstudiet i energi og miljø i bygg, må du ha en bachelorgrad i energi og miljø i bygg, eller en bachelorgrad i maskin, bygg eller tilsvarende.

Søknadsfristen er 1. mars.

LES MER: Banebrytende læring – byggfadderordningen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse