loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
REFRANSEPROSJEKT: Kunst- og designhøgskolen i Bergen er et av Dørteknikk sine referanseprosjekter. Nå utvider selskapet med kontor i Oslo, der Morten Høiseth (innfelt) blir den første ansatte. (Illustrasjon: Snøhetta/Statsbygg).

Dørteknikk åpner dørene i Oslo

/ 2016-09-19 10:58:24

Dørteknikk utvider med nytt kontor i Oslo.

For å kunne møte en stadig økende etterspørsel, utvider Dørteknikk AS virksomheten og etablerer et nytt kontor i Oslo. Det nye kontoret åpner dørene 19. september på C. J. Hambrosplass.

Tverrfaglig

Dørteknikk, som er et ledende konsulentfirma i dørmiljøet, tilbyr tjenester som spenner seg fra enkle oppdrag til å lede og gjennomføre store dørmiljø-prosjekter. Selskapet jobber tverrfaglig, og tilbyr spisskompetanse på alt fra forprosjekt, beskrivelse, konkurransegrunnlag og bygging, til drift og vedlikehold i ferdige bygg.

Noen pågående prosjekter: Gardermoen T2, Flesland T3, Campus Ås, Kunst- og designhøgskolen i Bergen, Nasjonalmuseet, Munch Museet Noen referanser: Ahus, Østfold sykehuset, Kunst og Håndverksskolen, Urbygget Ås.

Største markedet

– Det er utrolig spennende å etablere seg i Oslo, hvor det største markedet er. Vi satser på å vokse enda mer – og ansette flere folk utover høsten, sier salgssjef Thor Frøystad i selskapet.

Oslokontorets første ansatte blir seniorkonsulenten Morten Høiseth. Han har 21 års erfaring fra dørmiljøet, og har svennebrev og mesterbrev som låsesmed. Høiseth er hentet fra stillingen som produktspesialist i Kaba Møller Undall. Han har også vært avdelingsleder i Kaba Møller Undall i Sandefjord.

Høiseth har også sittet som medlem og leder for låsesmedfaget i prøvenemnda i Telemark, Vestfold og Buskerud. I tillegg har han i en årrekke vært nestformann i foreningen Norske Låsesmeder.

Dørteknikk AS har hovedkontor i Kristiansand om omsatte i 2015 for 9,5 millioner kroner. Selskapet hadde 8 ansatte ved årsskiftet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse