loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
OVER DISK: Konsernsjef i Elkjøp Nordic, Jaan Ivar Semlitch sjekker hvor mange solcellepaneler han får plass til på sitt tak. Adm direktør i Otovo, Andreas Thorsheim, hjelper til. (Foto: Otovo)
OVER DISK: Konsernsjef i Elkjøp Nordic, Jaan Ivar Semlitch sjekker hvor mange solcellepaneler han får plass til på sitt tak. Adm direktør i Otovo, Andreas Thorsheim, hjelper til. (Foto: Otovo)

Nå selger Elkjøp solcellepaneler

/ 2017-09-18 10:03:08

Elkjøp selger solceller i samarbeid med Otovo i utvalgte butikker.

Fra lørdag 16. september vil det være mulig å kjøpe solceller til bolighus på Elkjøps varehus på Slependen, Lørenskog og Sørlandsporten. Elkjøp har inngått et samarbeid med energiselskapet Otovo, som vil stå for konfigurasjon og installasjon på kundenes hjem.

Et produkt som manglet

—Som markedsleder må det være en selvfølge at vi skal gå i front og bidra til at det grønne skiftet skal kunne bli en realitet i folks hjem.  Det er alltid et mål å ha det folk ønsker seg av teknologi hos Elkjøp, og å ta ansvar for å gjøre mer bærekraftige løsninger tilgjengelig er viktig for oss, sier konsernsjef i Elkjøp Nordic, Jaan Ivar Semlitsch.

Otovo er Norges ledende leverandør av solceller til privathjem. Selskapet gjennomfører analyse av tak og bygninger med en programvare som utnytter alle byggemeldte data og kutter dermed kostnader med befaring og oppmåling.

Endelig lett nok

—Folk i Norge er vant til å gjøre det som er riktig for miljøet med panting, kildesortering og bruk av elbil – det må bare bli lett nok. Og det blir det nå, sier Andreas Thorsheim, daglig leder i Otovo.

Solcellene vil selges i pakker på 8 paneler og oppover, skreddersydd til kundens tak. Kunden vil kunne velge mellom polykrystallinske, blå paneler med 265 Watts effekt og sorte paneler med 290 Watts effekt. Det blir koblet opp en ny kurs til sikringsskapet og kunden får montert opp en omformer på innsiden av huset. Etter det kan et typisk hjem kutte strømregningen med mellom 30 og 50 prosent.

Der du bor: Sjekk solkartet

Det er butikkene på Slependen, Lørenskog og Sørlandsporten som skal ha Otovos butikk-i-butikk-løsning, og solcellene kom i salg lørdag 16. september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse