loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Stein Gulbrandsen_Thor_Jostein Egeland. Byggdrifteren
INNGÅR SAMARBEID: Seksjonsleder i Fagforbundet Stein Gulbrandsen (t.v) og daglig leder Thor-Jostein Egeland i Skarland Press AS. Foto: Jan Erik Røine.

FDV blir Byggdrifteren – nytt opplag 8.500

Jan Erik Røine / 2016-12-21 07:00:00

Byggdrifteren blir medlemsblad for 6.000 byggdriftere i Fagforbundet.

Tirsdag 13. desember inngikk forlaget Skarland Press AS en avtale med Fagforbundet om fagbladet FDV.  Fra 1. januar 2017 blir fagbladet medlemsblad for byggdriftere som er tilknyttet Fagforbundet Seksjon Samferdsel & Teknisk, Faggruppe 1 Byggdriftere.

– Det yrkesfaglige arbeidet er viktig for mange medlemmer. Vi har mange yrkesgrupper og det er krevende å dekke alle disse behovene. Jeg håper samarbeidet med nye «Byggdrifteren» vil være et positivt bidrag for våre 6.000 medlemmer innen denne sektoren, sier Stein Guldbrandsen, leder av Seksjon samferdsel og teknisk i Fagforbundet.

Som følge av avtalen skifter FDV navn til Byggdrifteren og øker opplaget kraftig.

– FDV er et fagblad som skriver om eiendomsdrift på et strategisk, taktisk og operativt nivå. Med den nye profilen vil den redaksjonelle dekningen dreie mot de som er operative. Men Byggdrifteren vil også i fremtiden skrive om eiendomsdrift på alle nivåer. Det nye navnet gir bladet en tydeligere identitet, sier redaktør Jan Erik Røine.

Størst i Skarland Press

Skarland Press AS har samarbeidet med Fagforbundet om fagbladet FDV siden 2007. Gjennom samarbeidet har Fagforbundet tilbudt bladet til 500 utvalgte medlemmer. Med den nye avtalen vil alle medlemmene i Faggruppe 1 Byggdriftere motta bladet.

– Med et opplag på 8500 blir Byggdrifteren det største fagbladet i Skarland Press. Vi gleder oss til å samarbeide med Fagforbundet, sier daglig leder i Skarland Press AS, Thor-Jostein Egeland.

Fagbladet Byggdrifteren eies og utgis av Skarland Press AS. Bladet har 10 utgaver i året.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse