loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
KLART OPPDRAG: Thorbjørn Thoresen skal forbedre arbeidsprosesser og leveranser – og effektivisere Forsvarsbygg. (Foto: Forsvarsbygg)

Forsvarsbyggs nye sjef på plass

/ 2016-08-17 16:22:10

Thorbjørn Thoresen (54) har startet i jobben som ny direktør i Forsvarsbygg.

Thoresen bor i Moss og er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo. Han hadde sin første arbeidsdag mandag denne uka.

Forbedringsmuligheter

– Jeg tar over veldrevet og kompetent virksomhet med solide ledere og dyktige ansatte. Men som i alle andre store virksomheter, er det alltid noe som kan gjøres bedre, sier Thoresen.

Effektivitetsgenet – som ifølge Forsvarsbyggs pressemelding preger personligheten hans – kommer godt med i den nye jobben.

Oppdraget frå Forsvarsdepartementet er klart: Forsvarsbygg skal forbedre arbeidsprosesser og leveranser – og effektivisere organisasjonen.

Lang lederbakgrunn

Thoresen kommer fra Oslo Sporveier, der han har hatt forskjellige lederroller de siste 14 åra, sist som programdirektør for Oslo kommunes nye trikkeprogram, Oslo Trikk. Han har også bakgrunn fra Forsvarets tele- og datatjeneste, Dnb og Axiti. Organisasjonsutvikling, omstilling og forbedringsarbeid har vært kjerneoppgaver hele karrieren.

– Det er en tydelig forventning fra departementet til alle etatene i sektoren; Forsvaret skal moderniseres og styrkest, og da må vi klare å frigjøre ressurser for å få det til. Innstillingen min er at vi skal bygge opp organisasjonen rundt de som har skoa på i Forsvarsbygg, og sørge for at de alltid har en optimal verktøykasse med seg i sitt daglige virke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse