loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Administrerende direktør Leif Arne Røsnes I Braathen Eiendom. Foto: Jarle Nyttingnes.

Mr.Barcode til Driftskonferansen

/ 2016-06-02 15:34:14

Administrerende direktør Leif Arne Røsnes i Braathen Eiendom er blant foredragsholderne på Driftskonferansen 2016.

Med en eiendomsportefølje bestående av kun fem store profilbygg i Oslo, deriblant tre av høyhusene i Barcode i Bjørvika, kan Braathen Eiendom tillate seg et fokus på kundepleie, miljømessig drift og foredling av egne eiendommer som få andre eiendomsbesittere kan unne seg.

– Vi har veldig krevende kunder som stiller høye krav til at ting skal fungere til enhver tid. Det er ikke rom for unødvendige avvik. Derfor er det ekstremt viktig for oss å ha en nær relasjon og nærhet til kunden, sier administrerende direktør Leif Arne Røsnes til FDV.

På midten av 2000-tallet bestod eiendomsmassen til Braathen Eiendom av et bredt spekter av eiendomstyper i mange forskjellige segmenter. Da besluttet selskapet å endre strategi. Man gikk fra mange små kontorbygg, til noen få store kontorbygg.

Drifter selv

Braathen Eiendom har en egen driftsavdeling som består av åtte mann. Sammen drifter de fem bygg.

13.-15. September deltar administrerende direktør Leif Arne Røsnes på Driftskonferansen. Der skal han holde foredrag om hva Braathen Eiendom gjør for å få fornøyde leietakere.

– Våre leietakere har høye forventninger og det er vanskeligere å innfri høye forventninger enn lave forventninger. Alt handler om å tilfredsstille forventninger. Det tar vi som en stor utfordring, sier han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse