loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
BIDRAGSYTER: Multiconsult skal bidra til å utarbeide gode og effektive løsninger som sikrer solid utforming av den nasjonale jernbanestrukturen. (Illustrasjonsfoto: Multiconsult)
BIDRAGSYTER: Multiconsult skal bidra til å utarbeide gode og effektive løsninger som sikrer solid utforming av den nasjonale jernbanestrukturen. (Illustrasjonsfoto: Multiconsult)

Multiconsult vant rammeavtaler

/ 2018-10-26 10:26:07

Multiconsult leverte åtte tilbud på rammeavtaler med Bane Nor og vant sju av dem.

Multiconsult har signert en kontrakt innen Sikkerhet og RAMS med Bane NOR, som inkludert opsjoner har en varighet på 8 år. Gjennom avtalen vil Multiconsult bli en viktig bidragsyter til utformingen av den nasjonale jernbanestrukturen.

RAMS står for Reliability, Availability, Maintainability, Safety.

Multiconsult fikk tilslag på sju av de åtte områdene det ble levert tilbud på. Leveransen omfatter rådgivingstjenester innen RAMS-ledelse i prosjekt og generell rådgiving innen, beredskapsanalyser, risikovurderinger, sikkerhet- og kvalitetsrådgiving, samt sikringsanalyser og sikringsstyring.

Viktig posisjon

– Dette er en svært viktig avtale for oss, og gjennom den vil Multiconsult bidra til å utarbeide gode og effektive løsninger som sikrer solid utforming av den nasjonale jernbanestrukturen. Kontraktene bekrefter vår sterke kompetanse og kapasitet innen risikostyring, samt bane- og infrastruktur, som er et viktig område for Multiconsult, sier Tor Arne Melhus, markedssjef for forretningsområdet samferdsel i Multiconsult.

Totalt ble det levert inn 11 tilbud i konkurransen.

I tilbudet fra Multiconsult ble det lagt vekt på effektiv organisering og kommunikasjon som to av de viktigste suksesskriteriene for prosjektgjennomføring.

–  Vi er derfor veldig stolte over å vinne frem i skarp konkurranse med mange andre dyktige aktører, sier Melhus.

Avtalens omfang

Den nye avtalen omfatter leveranse av konsulenttjenester på Bane NOR sin prosjektportefølje for å sikre, ivareta og bygge ut den nasjonale jernbanestrukturen.

Multiconsult sikret seg rammeavtalen på følgende delkontrakter:

  • RAMS-leder i prosjekt
  • RAMS-rådgiver
  • Sikkerhet- og kvalitetsrådgiving
  • Levere kvantitative risikovurderinger
  • Lede og utføre beredskapsanalyser
  • Rådgiving innen fagområdet samfunnssikkerhet/sikring
  • Rådgiving innen sikkerhetsstyring og sikringsrisikovurderinger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse