loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NØKKELROLLE: Kjersti Folvik er ny markedssjef hos Multiconsult.
NØKKELROLLE: Kjersti Folvik er ny markedssjef hos Multiconsult.

Her er Multiconsults nye markedssjef

/ 2018-06-04 10:59:04

Kjersti Folvik er ny markedssjef for forretningsområdet Bygg & Eiendom i Multiconsult. Hun har lang erfaring som forsker, rådgiver og leder.

Hun startet i jobben 1. juni.

Best blant mange søkere

– Kjersti Folvik var vårt førstevalg blant mange svært kvalifiserte kandidater til jobben. Hun har solid kjennskap til bransjen og spisskompetanse på bærekraftige løsninger. Dessuten har hun med sin bakgrunn som leder i en bransjeorganisasjon god erfaring med å jobbe strategisk med utvikling av bransjen, i tillegg til å jobbe sammen med og gjennom andre mennesker, sier Kristin Olsson Augestad, direktør for Bygg & Eiendom i Multiconsult.

Vender tilbake

Etter utdannelsen som sivilingeniør ved NTNU, arbeidet Folvik i mange år som forsker ved Norsk Treteknisk Institutt, og senere ved SINTEF Byggforsk, før hun jobbet fire år i Multiconsult som miljørådgiver og seksjonsleder for energibruk og bygningsfysikk.

Etter å ha arbeidet som daglig leder i Norwegian Green Building Council de siste fire årene, vender Folvik nå tilbake til Multiconsult.

Hun har også tilleggsutdanning i økonomi og ledelse og erfaring fra styrearbeid.

Se bakgrunnen til Kjersti Folvik på på LinkedIn.

Grønne muligheter

– Jeg brenner for utvikling av byggenæringen, og spesielt samspill og grønn forretningsutvikling i bygg- og eiendomssektoren. Da er det ekstra stas å komme tilbake til Multiconsult, med så mange kompetente rådgivere, varierte kunder og oppdrag, sier Folvik.

Multiconsult har det siste året jobbet systematisk med kompetansehevning innenfor bærekraftig prosjektering og rådgivning for alle fagmiljøer. Selskapet er også aktivt med i Klima 2050, et senter for forskningsbasert innovasjon, blant annet ved å ha rollen som styreleder.

– Det å kunne tilby kunder gode beslutningsgrunnlag knyttet til bærekraftige løsninger i alle typer prosjekter vil være en forutsetning for fremtidens nummer én rådgiver. Jeg ser frem til at Kjersti skal bidra til å få denne kompetansen ut til markedet og våre kunder, sier Augestad.

Bred kompetanse

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning.

Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter selskapet 110 års erfaring til å skape ny historie. For Multiconsult handler det om muliggjøring, erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant de nærmere 2.900 medarbeidere.

Multiconsult hadde i 2017 en omsetning på konsernnivå på tre milliarder kroner. Forretningsområdet Bygg & Eiendom, inklusiv datterselskapet LINK arkitektur, stod for om lag halvparten av dette.

Av store prosjekter som pågår for tiden, kan nevnes samlokaliseringen av Veterinærinstituttet og Veterinærhøgskolen på Campus Ås, det nye Munch-museet og nye Deichmanske hovedbibliotek i Bjørvika og prosjekteringen av nye Tønsberg sykehus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse