loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
OPPKJØP: Norconsult kjøper rådgiverselskapet DeltaTek. Fra venstre: Henning Vellene, Trond Baglo, John Kristiansen, Bård S. Hernes, Geir Baglo og Thomas Kielland. (Foto: Norconsult)

Norconsult kjøper DeltaTek

/ 2016-11-28 14:14:17

Norconsult overtar rådgiverselskapet DeltaTek og styrker sin posisjon i bygg- og eiendomsmarkedet.

DeltaTek er et veletablert rådgivermiljø med kontorer i Sandvika. Selskapet har solid fagkompetanse innen VVS-teknikk.  DeltaTek har erfaring med prosjektgjennomføring fra små og store byggeprosjekter for byggherrer og totalentreprenører i Østlandsområdet.

DeltaTek AS ble etablert i 2004 og består av 15 ansatte.

Norconsult er Norges ledende tverrfaglige rådgiverbedrift rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering.

Utvidet tjenestetilbud

− Med kjøpet av DeltaTek styrker vi vår posisjon og gjennomføringsevne innen bygg og eiendom i Osloregionen. Der ligger det mange spennende oppgaver og venter i markedet. Vi gleder oss til å få DeltaTeks dyktige medarbeidere med på laget. Sammen skal vi tilby våre kunder og samarbeidspartnere markedets beste tverrfaglige kompetanse og kapasitet, sier Bård Hernes, konserndirektør for Norge og hovedkontor i Norconsult.

− I DeltaTek er vi svært fornøyde med å kunne slutte oss til Norconsult, som vi anser som Norges sterkeste og mest spennende fagmiljø i bransjen. Vi kjenner hverandre godt, og vi utfyller hverandre på en god måte. Når vi nå ønsker å vokse videre, var det helt naturlig å gjøre det sammen med Norconsult, sier John Kristiansen, daglig leder i DeltaTek.

Oppstart 1. desember

Både Norconsult og DeltaTek vurderer oppkjøpet som et riktig strategisk grep for å møte fremtidige markedsmessige og faglige utfordringer, for å trygge arbeidsplasser og for å skape grunnlag for videre vekst.

Samtlige ansatte i DeltaTek vil fortsette i sine stillinger når selskapet fra 1. desember viderefører sin virksomhet som en integrert del av Norconsult.

DeltaTek flytter inn i Norconsult sitt hovedkontor i Sandvika fra nyttår. Der opprettes det en egen avdeling som skal ha et spesielt fokus på totalentreprisemarkedet på Østlandet, med oppdrag innen kontorbygg, forretningsbygg, skoler og større boligprosjekter. Medarbeiderne vil ha tett kontakt med sine kunder i prosjekterings- og rådgiveroppdrag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse