loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SOLGT: Norconsult har solgt hovedkontoret i Sandvika. (Foto: Erik Krafft.)
SOLGT: Norconsult har solgt hovedkontoret i Sandvika. (Foto: Erik Krafft.)

Norconsult selger hovedkontoret

/ 2018-01-12 10:05:58

Oslo Areal AS har kjøpt Norconsults hovedkontor i Sandvika. Norconsult skal leie lokalene.

Oslo Areal kjøper eiendommen Vestfjordgaten 4 i Sandvika fra Norconsult Holding AS, som samtidig tegner en langsiktig leieavtale.

Styrker konkurransekraften

– Vi er fornøyd med å få Oslo Areal inn som langsiktige og profesjonelle eiere av bygningen. Norconsult styrker med dette sin konkurransekraft, og får samtidig økt fleksibilitet for langsiktig vekst, sier konserndirektør økonomi Christian Bekkevold Nilsen i Norconsult.

Partene er enige om at prisen ikke skal offentliggjøres, men Bekkevold Nilsen understreker overfor Norsk VVS at både selger og kjøper er godt fornøyd med prisen som er oppnådd på eiendommen.

– Kjøpet bekrefter Oslo Areal sin satsning på kontoreiendommer nær kommunikasjonsknutepunkt i Oslo-området, og vi er veldig fornøyd med å få en så solid og god leietaker som Norconsult i vår portefølje, sier administrerende direktør Mona Ingebrigtsen i Oslo Areal AS.

Bygget skal moderniseres

Norconsult har eid kontoreiendommen siden den ble ferdigstilt i 1993. Bygget skal nå moderniseres og delvis rehabiliteres.

Kontoreiendommen representerer et viktig knutepunkt med beliggenhet sentralt i Sandvika sentrum. Eiendommen er på ca. 24 000 kvm. inkludert to etasjer med parkering i kjelleren.

Cushman & Wakefield Realkapital har vært salgsmegler ved gjennomføringen og advokatfirmaet BAHR og advokatfirmaet Schjødt har vært juridiske rådgivere for henholdsvis selger og kjøper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse