loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
BESTE FORELESER: Konsernsjef Per Kristian Jacobsen deler ut Norconsultprisen 2017 til Klaartje De Weerdt, førsteamanuensis ved NTNU (Foto Julie Gloppe Solem, NTNU).
BESTE FORELESER: Konsernsjef Per Kristian Jacobsen deler ut Norconsultprisen 2017 til Klaartje De Weerdt, førsteamanuensis ved NTNU (Foto Julie Gloppe Solem, NTNU).

Hun er NTNUs beste foreleser

/ 2017-11-08 13:52:23

Klaartje De Weerdt er tildelt Norconsultprisen 2017 som beste foreleser på bygg- og miljøteknikk ved NTNU.

Utdelingen fant sted på BM-dagen 7. november på NTNU.

Dette er det sjuende året Norconsultprisen deles ut, og også i år har det vært stor interesse for utmerkelsen. Det kom inn hele 35 nominasjoner på kandidater til prisen. Årets vinner fikk svært mange nominasjoner både i 2016 og i år.

Sterkt engasjement

Flest nominasjoner mottok årets vinner, førsteamanuensis Klaartje De Weerdt ved Institutt for konstruksjonsteknikk. I nominasjonstekstene ble blant annet følgende trukket frem:

  • Kandidaten har høy kunnskap og kompetanse og har vist et meget stort engasjement både for faget sitt og studentene.
  • Nominasjonene begrunnes med at kandidaten er en svært god pedagog. Forelesningene er alltid tilpasset studentenes nivå og kandidaten greier å engasjere studentene under forelesningene.
  • Hun har lagt ned en betydelig innsats for å endre et fag som tidligere hadde lav score blant studentene. Hun er en av tre forelesere i faget, men er likevel alltid til stede på alle forelesninger. Når hun selv ikke foreleser, sitter hun bakerst og tar notater.
  • Hun er en av de første foreleserne byggstudentene møter når de starter på bygg, og hun bidrar til at de får en god start på studiene. Med smittende engasjement og interessante forelesninger klarer hun å overbevise alle om at betong og materialegenskaper er gøy.

 

Skal stimulere kvaliteten

Norconsultprisen ble opprettet i 2011, og skal stimulere til høy pedagogisk kvalitet på undervisningen ved studieprogrammet Bygg- og miljøteknikk. Prisen har også til hensikt å bidra til økt rekruttering til fagområdet.

Årets jury har bestått av konsernsjef i Norconsult, Per Kristian Jacobsen, studieprogramleder for Bygg- og miljøteknikk, Tore Hoven og Kanzler i linjeforeningen H.M. Aarhønen, Marie Bjørndal.

Tidligere vinnere av Norconsultprisen:

  • 2016: Kelly Pitera
  • 2015: Jan Arve Øverli
  • 2014: Alex Klein Paste
  • 2013: Amund Bruland
  • 2012: Steinar Nordal og Leif Lia
  • 2011: Arild Clausen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse