loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Tor I. Hoel har vært komitéleder for 6450 Idriftsettelse og prøvedrift av tekniske bygningsinstallasjoner. Torsdag 31. mars deltar han på frokostmøtet i regi av Standard Norge hvor han vil ha en liten gjennomgang av innholdet i standarden.

NS 6450-lansering 31. mars

Jan Erik Røine / 2016-03-18 13:50:54

Standard Norge arrangerer frokostmøte når de lanserer NS 6450 Idriftsettelse og prøvedrift av tekniske bygningsinstallasjoner.

NS 6450 som er en nasjonal standard ble utgitt av Standard Norge 1. mars. Den er utarbeidet av Standard Norges komité SN/K 355 som startet arbeidet med standarden våren 2013.

Standarden setter krav til prøving og dokumentasjon av de enkelte delene i en teknisk installasjon og til den ferdig integrerte installasjonen. Dette skal være utført før prøvedrift igangsettes. Standarden setter dessuten krav til prøvedrift før og etter innflytting. Prøvedriftens innhold og milepæler avklares i det enkelte tilfellet.

For å markere lanseringen av den nye standarden inviterer Standard Norge til gratis frokostmøte  torsdag 31. mars i deres lokaler i Mustads vei 1 i Oslo.

Klikk her for program og påmelding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse