loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Konferansekonseptet «Riktig med en gang Tour 2016» vektlegger spesielt hvordan man gjør lønnsomme og bærekraftige valg rundt de tekniske bygningsinstallasjonene. (Illustrasjonsfoto)

Riktig med en gang Tour 2016

/ 2016-03-16 14:48:32

Grønn Byggallianse arrangerer i vår et konferansekonsept som skal bidra til mer læring og dialog mellom partene i byggesaker for å få bedre bygg.

«Riktig med en gang Tour 2016» er et landsdekkende konferansekonsept med foredrag innenfor automatisering og tekniske installasjoner. Konferansen retter seg mot private og offentlige eiendomsselskaper, driftsselskaper, deres rådgivere og leverandører, og starter i Trondheim 13. april.

– Konferansen ønsker å bidra til åpen dialog og mer læring med og mellom partene i byggesaker for å oppnå bærekraftige og miljøvennlige tekniske løsninger i yrkesbygg, skriver Grønn Byggallianse (GB) i en pressemelding.

Favner bredt

Ifølge GB er det ved riktig prosjektering, gjennomføring og drift at man oppnår bærekraftige og miljøvennlige tekniske løsninger.

– Konferansen favner bredt med fokus på hvordan gjøre lønnsomme og bærekraftige valg rundt de tekniske bygningsinstallasjonene og er spesielt tilrettelagt for mest mulig læring, mye dialog, mer inspirasjon og aktivt bidrag fra deltagerne.

Sentrale temaer på programmet er: Hva innebærer det grønne skiftet, betraktninger om hvordan man får det «Riktig med en gang» og energieffektivisering i bygninger.

Tid og sted

•Trondheim:13. april hos Kjeldsberg Eiendom, Munkegata 26. Meld deg på!

•Bergen: 19. april ved Høgskolen i Bergen, Inndalsveien 28. Meld deg på!

•Oslo: 26 april ved NHO, Middelthuns gate 27. Meld deg på!

•Tromsø: 25. mai – adresse kommer. Men du kan melde deg på allerede nå – klikk her!

•Lillestrøm: Vi er på Norges Varemesse på Eliaden 02. juni. Her presenterer vi en kort oppsummering av høydepunktene fra turnéen.

Konferansen starter kl 09.00 og varer til kl 16.00 med påfølgende sosial sammenkomst frem til kl 18.00. Målet er at deltagerne etter konferansen drar hjem litt mer begeistret og med en klar plan «for neste mandag». For informasjon og påmelding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse