loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
NY DAGLIG LEDER: Kim Kiltveit blir ny sjef for Beckhoff Automation AS.
NY DAGLIG LEDER: Kim Kiltveit blir ny sjef for Beckhoff Automation AS.

Ny sjef i Beckhoff Automation

/ 2018-05-24 09:02:02

Kim Kiltveit tiltrer 1. juni som ny daglig leder for Beckhoff Automation AS.

Kiltveit har mange års erfaring innen automasjonsbransjen og er i dag salgssjef i Beckhoff Automation AS.

Han har tidligere hatt stillinger som salgsingeniør, produktsjef og salgssjef i Omron Electronics Norway AS, salgssjef i Metric Industrial AS og distriktsjef i Berggård Amundsen & Co AS.

Blir i selskapet

Kim Kiltveit erstatter Einar Bråthen som daglig leder. Einar Bråthen, som har vært en profil i automasjonsbransjen i mange år, startet opp Beckhoff Automation AS i 2009 og har oppnådd veldig gode resultater og hatt en stabil vekst i årene som har gått.

Etter mange år med høyt tempo og mye reisevirksomhet har Einar valgt å tiltre i en annen stilling. Han vil jobbe med forretningsutvikling og eksisterende kunder i tiden fremover.

Satser på videre vekst

– Med tanke på den åpne PC-baserte automasjonsplattformen som Beckhoff har, har vi store muligheter for en videre sterk vekst, sier Kim Kiltveit, og ser frem mot nye utfordringer i årene som kommer.

Beckhoff Automation er et globalt selskap med 3.900 ansatte og hovedkontor i Verl i Tyskland, og har i dag et verdensomspennende nettverk av 37 datterselskaper og 75 distributører. Hovedkontoret i Norge ligger i Tønsberg og selskapet hadde i 2016 en omsetning på 16,5 millioner kroner.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse