loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
KOMMER: Prosjektdirektør Gunnar Hernborg i GC Rieber Eiendom tar med seg flere kollegaer til på Solstrandkonferansen i februar.
KOMMER: Prosjektdirektør Gunnar Hernborg i GC Rieber Eiendom tar med seg flere kollegaer til på Solstrandkonferansen i februar.

Opptatt av systematisk ferdigstillelse

/ 2018-01-08 20:13:22

Byggherrene ser stor gevinst i systematisk ferdigstillelse. GC Rieber Eiendom kommer med flere ansatte til Solstrandkonferansen 15. og 16. februar.

– Det er gledelig å se at byggherrene viser så stor interesse for temaet. Det er viktig at byggherrene tar ansvar for systematisk ferdigstillelse og legger til rette for dette, sier arrangementansvarlig for Solstrandkonferansen 2018, Anita Topdal.

– I tillegg er det viktig at rådgiverne og entreprenøren også hiver seg på og er gode rådgivere, støttespillere og samarbeidspartneren for å få til vellykkede prosjekt med fokus på systematikk og sluttfasen allerede i starten av prosjektene, fortsetter hun.

Det er fortsatt ledige plasser.

Byggherrens fokus

Prosjektdirektør Gunnar Hernborg i GC Rieber Eiendom har sammen med flere kollegaer meldt seg på Solstrandkonferansen i februar hvor temaet er «Systematiske ferdigstillelse – hvor er vi, og hvor skal vi?».

– Vi har et stort fokus på ferdigstillelse og ønsker økt kompetanse på systematisk ferdigstillelse i hele organisasjonen, sier Hernborg.

Han forteller blant annet at deres leietakere, som flytter inn i nye bygg, har store forventninger til nye lokaler og gjerne har ventet fra ett til tre år på innflytting. I tillegg kan flytteprosessen og interne forberedelser være krevende for bedrifter.

– Da sier det seg selv at bygget vi får de inn i må være klart til bruk og med færrest mulig feil eller gjenstående arbeid, understreker han.

Fra byggherresiden deltar også blant andre Undervisningsbygg, UiB, Statsbygg, Sykehusbygg, og flere kommuner og fylkeskommuner.

Omfatter hele bransjen

Under konferansen vil både byggherren, rådgiveren, entreprenøren og totalentreprenøren dele sine erfaringer.

– Foredragene er like aktuelle for elektro, automasjon og byggfag som for VVS og vil vise frem både avsluttede, pågående og nyoppstartede prosjekter. Blant annet er det fortsatt mye potensial i å bruke usikkerhetsstyring, kvalitetsstyring og digitale verktøy. Derfor er det flere foredrag om disse temaene. I tillegg er det nytt at vi i år setter av tid til diskusjoner i mindre grupper mellom flere av foredragene, forteller Topdal.

PRIMUS MOTOR: Anita Topdal og VVS-foreningen inviterer til Solstrandkonferansen 15. og 16. februar.PRIMUS MOTOR: Anita Topdal og VVS-foreningen inviterer til Solstrandkonferansen 15. og 16. februar.

Solstrandkonferansen avholdes på Solstrand Hotel & Spa utenfor Bergen, 15.-16. februar og du kan se fullt program her.

LES MER: Høydepunkter fra Solstrandkonferansen 2017

Konferansen retter seg mot eiendomsforvaltere og beslutningstagere i offentlige og private virksomheter rådgivende ingeniører, entreprenører og leverandører i byggebransjen.

Konferansen arrangeres i regi av fagbladet Norsk VVS og Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk forening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse