loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VOKSER: administrerende direktør Pål Einar Berntsen i View Software AS.
VOKSER: administrerende direktør Pål Einar Berntsen i View Software AS.

Ansetter 14 nye medarbeidere

/ 2017-10-11 09:30:35

View Software leverer programvare for forvaltning, drift og vedlikehold av bygg, maskiner og rullerende materiell. Nå er staben økt til 52 etter 14 nyansettelser.

I den siste tiden har de ansatt 14 nye medarbeidere ved selskapets kontorer i Moss og Trondheim.

Varsler oppkjøp

Nyansettelsene er et resultat av strategi om å løfte og videreutvikle View Software sin posisjon i Norge og internasjonalt. Selskapet har nå 52 ansatte som betjener over 500 kunder og 12 000 brukere.

– Vi opplever økt etterspørsel etter våre løsninger innenfor områdene forvaltning, drift, vedlikehold og produksjonsplanlegging. Med ansettelsene av nye medarbeidere har View Software styrket kompetansen innenfor så vel programmering, fagkonsulenter og ledelse. Vi vil i tiden fremover vokse både organisk og gjennom oppkjøp, sier administrerende direktør Pål Einar Berntsen.

Endret eierskapet

View Software fikk i mai 2017 inn Viking Venture på eiersiden med 49 prosent eierandel. Viking Venture har stor erfaring med å utvikle selskaper til å ta ut sine internasjonale muligheter.

Blant de 14 nyansatte vil 9 jobbe ved View Software sitt kontor i Trondheim og de øvrige 5 ved hovedkontoret i Moss. Selskapet forventer å ansette flere medarbeidere i løpet av dette året.

View Software har kontorer i Moss, Trondheim og Notodden og hadde i 2016 en omsetning på 48,6 millioner kroner. Driftsresultatet ble 7,0 millioner kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse