loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GLEDER SEG: - Jeg gleder meg til å bli en del av et nytt og kompetent fagmiljø, sier Kristin Haug Lund. (Foto: Monica Toften)
GLEDER SEG: - Jeg gleder meg til å bli en del av et nytt og kompetent fagmiljø, sier Kristin Haug Lund. (Foto: Monica Toften)

Ny prosjektdirektør i Bane NOR

/ 2018-09-05 10:29:48

Kristin Haug Lund er ansatt som prosjektdirektør i Bane NOR Eiendom.

Bane NOR Eiendom har ansatt Kristin Haug Lund som prosjektdirektør med ansvar for flere sentrale utviklingsprosjekter.

Bred erfaring

Kristin Haug Lund har bred erfaring fra eiendoms- og entreprenørbransjen.

Hun kommer nå fra Entra ASA hvor hun har jobbet i seks år, de siste fem årene som direktør for prosjekt og teknisk. Før hun kom til Entra, jobbet hun blant annet i Vital Eiendom, AF Gruppen, NCC og Veidekke.

Av utdanning er Haug Lund sivilingeniør bygg fra NTNU. Hun har også en master i eiendomsutvikling og -forvaltning fra NTNU.

Viktig samfunnsoppdrag

– Jeg har fulgt med Bane NOR Eiendom og tidligere ROM Eiendom, fra utsiden lenge. Selskapet har et viktig samfunnsoppdrag, noe jeg syns er svært inspirerende. Det skal bli veldig interessant å få være med å utvikle noen av de store, viktige og samfunnsnyttige prosjektene som Bane NOR Eiendom jobber med, og jeg gleder meg til å bli en del av et nytt og kompetent fagmiljø, sier Haug Lund.

Utviklingsdirektør Morten Austestad i Bane NOR Eiendom er svært fornøyd med å få Kristin Haug Lund med på laget.

– Vi jobber for tiden med mange spennende og krevende eiendomsutviklingsprosjekter, og med utgangspunkt i vår betydelige tomtebank, får vi stadig nye, interessante og verdiskapende prosjektmuligheter på vårt bord. Kristin Haug Lund er derfor med sin dyktighet og lange erfaring, hjertelig velkommen til oss, sier han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse