loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
PARTNERE: Norkart og Evry inngår partnerskap.
PARTNERE: Norkart og Evry inngår partnerskap.

Evry og Norkart inngår partnerskap

/ 2018-06-12 10:40:06

Evry ser store muligheter innen markedet for eiendomsinformasjon og har valgt å inngå et partnerskap med Norkart.

I forlengelsen av avtalen vil Evry i løpet av kort tid lansere en rekke nye tjenester.

Evry leverer virksomhetskritisk informasjon til både offentlige og private virksomheter gjennom portalen Infotorg. Portalen samler informasjon fra over 30 offisielle datakilder. Mange av kundene har integrert informasjonsproduktene i sine egne saksbehandlings- og/eller forretningssystem.

Høy etterspørsel

Nå opplever Evry ved Infotorg høy etterspørsel etter nye tjenester, blant annet knyttet til eiendomsinformasjon.

Gjennom samarbeidet med Norkart vil Evry realisere et eget register for eiendomsinformasjon og bygge nye tjenester basert på denne. Registeret vil inkludere informasjon om over 3,5 millioner eiendommer og Evry planlegger å komplettere registeret med analyseløsninger for en rekke bransjer, som bank, forsikring, kommune, helse og energi.

Norkart har en informasjonsbase som består av innsamlet data fra både kommunale og statlige instanser. Når denne informasjonen blir tilgjengelig på Infotorg, vil kundene spare tid, få mer nøyaktig informasjon og ikke minst ha en kontinuerlig tilgang til viktig informasjon.

Byggesaksbehandling

Evry og Norkart samarbeider innenfor kommunesektoren med løsninger for byggesak, ved å integrere Norkart sine kartløsninger med Elements eByggesak får saksbehandler direkte tilgang til oppdatert informasjon for beslutningsstøtte og effektivisering av arbeidsprosessene.

Samarbeidet gjør at saksbehandlere i kommunene får direkte tilgang til grunnlagsinformasjon fra andre system, som f.eks. kart, eiendoms, plan og eierinformasjon fra byggesaken uten å gjøre manuelle oppslag og søk i eksterne system.

Sterkere leverandør

– Med Norkart på laget er vi en enda sterkere leverandør av informasjon til både offentlige og private virksomheter. Informasjon om eiendom står sentralt i svært mange prosesser i hele samfunnet. Evry  leverer allerede informasjon om eiendom til et stort antall norske virksomheter. Med denne avtalen vil vi kunne forbedre eksisterende løsninger betydelig – samtidig som vi også kan supplere med nye muligheter, sier Johan Nygaard, informasjonsdirektør i Evry.

Ringvirkninger

– Dette er en viktig avtale for Norkart – som vil gi ringvirkninger på flere spennende områder fremover, sier forretningsutvikler Jon Andresen i Evry.

Han fortsetter:

– Evry har mange spennende kunder, som Norkart har mye å tilby – enten det gjelder transport og logistikkberegninger, søkeløsninger, kunstig intelligens eller løsninger innenfor digital transformasjon.

Norkart tilbyr markedsledende løsninger innen kommunalteknikk, kart- og eiendomsinformasjon til offentlig og privat sektor.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse