loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SIKTER HØYT: - Målet er å bli størst i Norden, sier Lars Dalgaard, administrerende direktør i Hallgruppen.
SIKTER HØYT: - Målet er å bli størst i Norden, sier Lars Dalgaard (innfelt), administrerende direktør i Hallgruppen.

Hallgruppen doblet omsetningen

/ 2018-05-02 09:59:01

Teltprodusenten Hallgruppen gikk i pluss i sitt andre driftsår. Omsetningen passerte 200 millioner kroner i 2017.

For Hallgruppen var 2016 et oppstartsår, og for 2017 var målet en topplinje over 200 millioner kroner og et positivt resultat.

Resultatet ble en 204 millioner kroner i omsetning, en økning fra 115 millioner i 2016. Driftsresultatet ble 1,4 millioner.

Vil bli størst i Norden

– Hallgruppen har hatt en fantastisk utvikling, og vi er fornøyde med å tjene penger samtidig med betydelig ekspansjon og tunge investeringer i produktutvikling. Våre folk jobber knallhardt og det legges merke til. Kundene strømmer på og vi kommer til å fortsette å vokse kraftig de neste årene. Målet er å bli størst i Norden, sier Lars Dalgaard, administrerende direktør i Hallgruppen.

Store kunder

Selskapet har på kort tid fått en solid posisjon i markedet med kunder Avinor, Volvo, NCC og Skanska og leveranser til alle deler av verden. Produktene spenner fra plasthaller, arbeidstelt, kontorbygg og flyhangarer.

– Hallene vi leverer kan tilpasses alle mulige formål. Derfor har vi et stort spekter av bransjer vi leverer til og en tilhørende stor bredde blant kundene – både store, internasjonale virksomheter og mindre selskap, sier Dalgaard.

Han trekker spesielt frem en omfattende avtale med FN-systemet. Avtalen innebærer at Hallgruppen skal kunne levere 10.000 m2 i løpet av 24 timer hvor som helst i verden ved humanitære kriser. Dette kan være haller som kan benyttes som skole, sykehus, verksted eller lager for oppbevaring av nødhjelpsprodukter, mat eller medisiner.

Konstruksjonene er spesialdesignet for å motstå alle slags værforhold, blant annet hard vind- og snøbelastning. Allerede er telthaller levert til Asia, Afrika og Midtøsten.

– Hallgruppens telt er lagret forskjellige steder i verden for å kunne være tilgjengelig på svært kort tid, men alt ingeniørarbeidet skjer på Frogner utenfor Oslo. FN-avtalen er viktig og meningsfull, sier Dalgaard.

Fakta

  • Selger og leier ut plasthaller, arbeidstelt, partytelt, quick-up telt, presenninger, bord/stoler, bygg, Isolerte telt, isolerte lager bygg, kontorbygg, flyhangarer og mye mer. For tradisjonelle bygg er Hallgruppen totalentreprenør.
  • Åtte avdelinger i Norden, hvorav en stor ingeniøravdeling på Frogner i Sørum tilrettelagt for rask levering og rigget for ytterligere høy oppdragsvekst.
  • 35 ansatte med flere tiårs erfaring fra bransjen
  • Allerede en etablert, global leverandør: Levert haller til Norge, Sverige, Danmark, Island, Belgia, Tyskland, Frankrike, Kenya, Bangladesh og Syria

Ett svar til “Hallgruppen doblet omsetningen”

  1. Arne Nordal sier:

    Fantastisk å følge med mine gamle og hyggelige kolegar, gratulerer med stor fremgang. Mvh. Arne N.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse