loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
2019: Clarion utfordrer studenter til å konkurrere om å lage det beste møterommet til Norges største hotell, The Hub i Oslo. Hotellet åpner i 2019.
2019: Clarion utfordrer studenter til å konkurrere om å lage det beste møterommet til Norges største hotell, The Hub i Oslo. Hotellet åpner i 2019.

Konkurranse om beste møterom

/ 2017-06-23 11:08:01

Clarion Hotel The Hub åpner midt i Oslo 1. mars 2019. Hotellet utlyser nå konkurransen “Creative Room Challenge”, vinneren får ideen satt ut i livet.

Studenter og designinteresserte får en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom. Vinneren får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell.

– Innovasjon, kreativitet og inkludering er viktige stikkord for oss i arbeidet med Clarion Hotel The Hub, og da føles det veldig riktig å invitere nytenkende mennesker til å delta i prosjektet med sine ideer. Det er ingen kompetanse-kriterier i konkurransen, her er det den gode ideen som står i fokus. Vi ønsker innovative og spennende løsninger, og vet det er mange talenter der ute som kan utfordre oss, sier direktør André Schreiner.

Utenfor boksen

Anders Björkén er juryleder og interiørarkitekt for Clarion Hotel The Hub sine hotellrom og møterom. Han gir deltakeren fri utfoldelse.

– Det blir veldig spennende å se resultatet. Her kan alt skje!

Med 24 møterom og 810 hotellrom vil det i snitt være 2.000-2.500 mennesker på hotellet samtidig.

– Vinneren setter derfor sitt fotavtrykk på det som kommer til å bli en velbesøkt og levende arena, noe som vi håper vil gi vinneren den oppmerksomheten som fortjenes, sier Schreiner.

Frist for levering av forslag er 20. september 2017.

Stenger 22. desember i år

Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo stenger dørene 22.desember 2016, for en omfattende ombygging og totalrenovering av hotellet.

Norges største hotell: Oras vant rørkontrakten

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse