loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
NY DAGLIG LEDER: Bernt Nordby Skøien er ny daglig leder i Opplysningsvesenets fonds datterselskap for eiendomsutvikling og –forvaltning.

Ny sjef i Clemens Eiendom

/ 2017-02-09 10:40:49

Bernt Nordby Skøien (37) er ansatt som daglig leder i Clemens Eiendom AS, Opplysningsvesenets fonds datterselskap for eiendomsutvikling og –forvaltning.

Han kommer fra stillingen som konstituert administrerende direktør i Hav Eiendom etter å ha vært økonomi- og finansdirektør i selskapet i over 7 år.

Bred bakgrunn

Før det hadde Nordby Skøien ulike stillinger i Obos-konsernet. Han har vært en pådriver i utviklingen og utbyggingen av Bjørvika i Oslo, fra arkitektkonkurransen for det nye Munchmuseet og Deichmanske hovedbibliotek var avholdt i 2009 frem til realisasjonen av Oslos nye fjordby med boliger, kultur og næringsliv.

Han er utdannet fra BI, har en executive MBA i økonomisk styring og ledelse fra NHH, og har gjennomført NHH/AFFs Solstrandprogrammet for yngre ledere.

Store muligheter

–  Jeg gleder meg til å bidra til å videreutvikle et veldig spennende selskap med store muligheter. Jeg ser frem til å bruke kompetansen min fra utviklingen av Norges mest sentrale tomter til å skape merverdier gjennom kommersiell eiendomsutvikling av prosjekter over hele Norge. Clemens Eiendom og eieren, Opplysningsvesenets fond, har en fascinerende og appellerende historie som jeg er stolt av å skulle bli en del av, sier Bernt Nordby Skøien.

Clemens Eiendom AS eies av Opplysningsvesenets fond (OVF) som er en av Norges største grunneiere gjennom sitt eierskap til landets prestegårder. Fondet besitter en eiendomsbank med store utviklingsmuligheter. Clemens eiendom utvikler og forvalter en portefølje over hele Norge. Selskapet har et langsiktig perspektiv på verdiutvikling av fondets tomtearealer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse