loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VOKSER: Teknisk sjef Frode Saltkjelvik i Graphisoft og produktsjef BIMcontact Christoffer Rygh Fladby.
VOKSER: Teknisk sjef Frode Saltkjelvik i Graphisoft og produktsjef BIMcontact Christoffer Rygh Fladby.

Vokser på BIM-programvare

/ 2018-06-07 11:38:27

Programmet BIMcontact har passert 2.000 brukere i Norge og Sverige. 

Grapfisoft som utvikler og leverer innovative, digitale verktøy og tjenester til byggebransjen, opplever økt interesse for og etterspørsel etter BIMcontact.

Dette er et fildelingsverktøy med prosjekthotell og en effektiv og sikker dokumenthåndtering.

Doblet på ett år

BIMcontact ble lansert for over et år siden og brukes i dag av noen av landets største eiendoms- og entreprenørselskaper.

– Aktører i byggebransjen etterspør i stadig større grad verktøy for å få kontroll over sine dokumenter og hvordan de deles i et prosjekt. BIMcontact bruker byggebransjens terminologi og metoder. Det forenkler og sparer tid rundt dokumenthåndtering og støtter det åpne BIM-formatet IFC samt over 300 andre formater. Den gode mottagelsen skyldes først og fremst at dette er et brukervennlig verktøy som lett kan integreres mot andre systemer, sier Christoffer Rygh Fladby i Graphisoft.

Snakker med FDV-systemer

I ulike prosjekter diskuterer prosjektgrupper forskjellige løsninger som ofte er basert på store og komplekse 3D-modeller. Derfor er en IFC- viewer integrert i BIMcontact, noe som bidrar til å forenkle prosessen med å dele og samarbeide om informasjon. IFC-vieweren krever ingen «plug-ins».

BIMcontact lanserer nå komponentregistrering som forenkler arbeidet og oversikten over garantitider og produktdata til byggherre når bygget tas i bruk.

Informasjonen kan eksporteres til de fleste FDV-systemer.

Graphisoft omsatte i fjor for 56 millioner kroner og fikk et driftsresulatet på 15 millioner. Selskapet har 17 ansatte og har datterselskaper i Finland og Ungarn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse