loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
Administrerende direktør Øystein Thorup tar over styreledervervet i Norsk Eiendom.

Thorup ny styreleder i Norsk Eiendom

/ 2016-04-29 10:29:25

Med det nye styret er Norsk Eiendom godt rustet til å møte nye utfordringer.

Torsdag avholdt Norsk Eiendom generalforsamling på Hotel Continental i Oslo. Der ble Øystein Thorup (45) fra Avantor AS ble valgt som ny styreleder. Thorup overtar etter Stein Olaf Onarheim  som har vært styreleder i seks år.

Thorup har gjennom mange år i eiendomsbransjen, blant annet i selskaper som DnB NOR Næringsmegling, Gjensidige NOR Næringsmegling og Ibsen Eiendom tilegnet seg omfattende kunnskap om utvikling, forvaltning, salg og kjøp av eiendom. Før han tiltrådte som administrerende direktør i Avantor AS i 2102 var han direktør i Orkla Eiendom AS. Thorup har i dag styreverv i Norwegian Green Building Council (NGBC) og Oslo Metropolitan Area (OMA).

Vi er svært fornøyd med å få Øystein Thorup inn som leder av vårt styre. Han har bred erfaring i ulike eiendomsselskaper og har vist en stor dyktighet med videreutvikling av Nydalen. Gjennom sitt verv i styret i Norsk Eiendom får Øystein anledning til å bidra til ansvarlig steds- og byutvikling også på nasjonalt plan, sier administrerende direktør Thor Olaf Askjer.

Yngre krefter

Styret i Norsk Eiendom består nå av Peter Groth, Morten Jakhelln, Anders Buchardt, Christine Kahrs og Marianne Tvenge.

Med det nye styret er Norsk Eiendom godt rustet til å møte nye utfordringer i steds- og byutviklingen Det at yngre krefter settes inn i styret gjør oss bedre i stand til å møte nye utviklingstrekk på en god måte, mener Askjer.

Norsk Eiendom er en bransjeorganisasjon for eiendomsaktører. Deres medlemmer utvikler, eier og forvalter cirka 30 prosent av landets næringseiendommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse