loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NY LOGO: Slik ser logoen til den sammenslåtte organisasjonen ut.
NY LOGO: Slik ser logoen til den sammenslåtte organisasjonen ut.

– Vi blir sterkere sammen

/ 2018-06-29 13:40:39

Fra 1. juli er de en organisasjon: Grønn Byggallianse blir det norske navnet, Norwegian Green Council det engelske.

–Vi har fått ny logo, som gjennom sine symboler viser at den nye organisasjonen skal jobbe med både bygg, anlegg og områder. Ny logo vil være synlig på alle våre sosiale plattformer i løpet av dagen i dag, sier daglig leder Katharina Bramslev.

Meilslet ut ny kurs

Grønn Byggallianse og Norwegian Green Building Council seg sammen til én organisasjon fra 1. juli. Dette ble vedtatt enstemmig av begge årsmøter 3. april i år.

Bramslev er sikker på at dette vi nå blir en sterk grønn hub for hele byggsektoren.

– Vi har brukt interimsperioden siden 3. april til å riste organisasjonene sammen og meisle ut en ny kurs. Vi har også besluttet å beholde begge navnene, som har rukket å bli sterke merkevarer. Vi vil hete Grønn Byggallianse i Norge og Norwegian Green Council på engelsk. Det siste er også naturlig da vi er en del av World Green Building Council-familien, sier Bramslev.

Flytter til Greenhouse Oslo

Fra og med 1. juli er adressen til Grønn Byggallianse Schweigaardsgate 34C på Grønland i Oslo. De nye kontorene ligger i 3. etasje i Greenhouse Oslo, tidligere Landbrukets hus.

–Landbrukskvartalet er et spennende utviklingsområde med høye bærekraftambisjoner og vi gleder oss til å sitte midt i – og være en del av denne utviklingen. Her får vi også fine konferanselokaler slik at de aller fleste kurs, seminarer og frokostmøter vil bli holdt der, sier Bramslev.

Arendalsuka og kick off

Grønn Byggallianse inviterer til kick-off for ny organisasjon 24. august kl. 08:30 i nye lokaler.

Den nye organisasjonen skal også være godt synlig under Arendalsuka, der den arrangerer en grønn byggdebatt tirsdag 14. august.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse