loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Fagskolen Innlandet tilbyr utdanning innen Forvaltning, drift og vedlikehold som vil gi deg etterspurt kompetanse. (Foto: Fagskolen Innlandet)

FDV-utdanning på deltid

Jan Erik Røine / 2016-02-23 07:00:44

Fagskolen Innlandet tilbyr nettstøttet deltidsstudium innen FDV. Fristen for å søke om studieplass er 15 april.

Fagskolen Innlandet har et tilbud til de som har fagbrev eller minst fem års relevant praksis. FDV utdanningen er et nettstøttet deltidsstudium som er delt i to nivåer: tekniker FDV med 2 års varighet, og fagskoleingeniør FDV med 4 års varighet.

Den nettbaserte utdanningen har seks samlinger hvert år, tre dager hver gang.

– Mellom samlingene arbeider du med fagstoffet alene eller i grupper, og lærerne formidler lærestoffet på forskjellige måter i form av digitale læremidler. Deler av undervisningen tas opp og kan streames av studentene når de måtte ønske det, skriver Fagskolen Innlandet i en pressemelding.

Over seks hundre studenter tar den nettbaserte utdanningen på de forskjellige linjene. En av fordelene ved å ta utdanning over to eller fire år, er at den kan tas ved siden av full jobb. Det er naturligvis krevende, men hos Fagskolen Innlandet er ordningen blitt en suksess, og antallet studenter øker for hvert år.

Etterspurt kompetanse

En utdanning i Forvaltning, drift og vedlikehold vil gi deg en kompetanse som er etterspurt i arbeidslivet, enten du tar en 2-årig teknikerutdanning eller en 4-årig ingeniørutdanning på deltid.

– Det er et stort behov for kompetanse innen drift og vedlikehold. Våre studenter forteller at de er veldig godt fornøyd med studieinnholdet og lærernes kunnskaper og engasjement, skriver Fagskolen Innlandet videre.

Sentrale temaer i teknikerutdanningen er grunnleggende FDV, energi og miljø i bygg og metoder i eiendomsdrift. Hvis du går videre er byggesaken, ledelse, økonomi og markedsføring samt kommunikasjon viktige temaer.

Utdanningen gir kompetanse slik at du kan vite når du må tilkalle ekspertise og når du kan klare å gjøre jobben selv. Etter endt utdanning er du i stand til å håndtere kompliserte systemer som representerer store driftskostnader for din bedrift.

Tilrettelegging

Fagskolen Innlandet har også et tilbud om hjelp og tilrettelegging for personer som sliter med lesing og skriving, et tilbud som har vært og er veldig godt mottatt av studentene.

Alle nye studenter kan, hvis de vil, få testet sine lese- og skriveferdigheter. På bakgrunn av resultatene får studentene ulike tilbud innen lese- og skriveopplæring. De får også en samtale med PP-rådgiver og rådgiver. Alt dette gjør at studentene føler seg ivaretatt, og de trives veldig godt på skolen.

For spørsmål om søknad ta kontakt med skolen på telefon 611 45 400 eller send en e-post til inntak@fagskolen-innlandet.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse