loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
ARENDALSUKA: I kveld sjøsettes konferanseprogrammet til Det Norske Byggemøte, som foregår under Bygg reis deg i oktober, ombord i MS Sandnes.
ARENDALSUKA: I kveld sjøsettes konferanseprogrammet til Det Norske Byggemøte, som foregår under Bygg reis deg i oktober, ombord i MS Sandnes.

Sjøsetter konferanseprogrammet

/ 2017-08-14 10:32:28

I kveld sjøsettes konferanseprogrammet til Det Norske Byggemøte ombord på «Medvindbåten» MS Sandnes under Arendalsuka.

Det Norske Byggemøte er en ny nasjonal møteplass for alle bransjer i byggenæringen som avholdes under Bygg Reis Deg 18. -21. oktober 2017 på Norges Varemesse, Lillestrøm. Byggenæringen er Norges nest største næring og på verdensbasis representerer den 40 prosent av det totale klimagassutslippet. Den røde tråden for Det Norske Byggemøte er samspill for en smart og bærekraftig byggenæring.

Bygge stolthet

Med dette konferanseprogrammet har vi i Bygg Reis Deg som mål å bygge omdømme og stolthet for norsk byggenæring i felleskap. Programmet er et resultat av flere workshops hvor representanter fra alle bransjer i byggenæringen har bidratt, og sammen har vi utviklet Det Norske Byggemøte. Målet for konferansen er økt verdiskaping med mindre samlet miljøbelastning. Dette betyr økt konkurransekraft og bedre inntjening for de som er mest fremoverlent og nytenkende i bransjen, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg.

Smakebiter

Under lanseringen i Arendal vil du få smakebiter på programmet samt korte innledninger fra Øyvind Skarholt (Byggevareindustriens Forening), Jon Sandnes (Byggenæringens Landsforening), Liv Kari Skudal Hansteen (Rådgivende Ingeniørers Forening), Hege Schøyen Dillner (Veidekke), Tor Inge Hjemdal (DOGA) og Gunnar Glavin Nybø (Bygg Reis Deg). Det gjennomgående fokuset vil være viktigheten og behovet for en felles møteplass som bidrar til samspill i hele byggenæringen.

Her er programmet for hele Arendalsuka.

Tre dager

Konferanseprogrammet går over tre dager under Bygg Reis Deg messen og det er mye å glede seg til! Åpningskonferansen «Samspill for en smart og grønn byggenæring» er ledet av konferansier Dag Erik Pedersen, tidligere proffsyklist og fjernsynspersonlighet. Andre høydepunkter er foredrag fra Prof. Martin Fischer, Stanford University. Fullstendig konferanseprogram er tilgjengelig fra tirsdag 15. august på www.byggreisdeg.no. Påmelding anbefales da det er begrenset med plasser på noen av arrangementene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse