loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
BYBAD: Veidekke skal bygge bybadet i Ålesund. (Illustrasjon: Invit Arkitekter AS)
BYBAD: Veidekke skal bygge bybadet i Ålesund. (Illustrasjon: Invit Arkitekter AS)

Bygger badeland og boliger i Ålesund

/ 2018-08-24 14:34:12

Veidekke bygger sammen med Brødrene Jangaard AS Ålesund Bybad. Veidekke bygger også tre boligblokker. Kontraktene er verd 344 millioner kroner (eks. mva).

– Sammen med Brødrene Jangaard har vi utviklet et badeland som ikke bare blir Sunnmøres største og flotteste, men også slår Molde, sier distriktsleder Stig Ivar Mork i Veidekke Møre og Romsdal.

Nært og tett samarbeid

– Dette er resultat av et nært og godt samspill med byggherren fra tidlig fase i planleggingen. Når vi som entreprenør bidrar i prosjektet fra starten, kan vi utnytte bredden i fagkompetansen vår til å lage et bygg som gir kunde, brukere og omgivelser størst mulig verdi, sier Mork.

Det nye badelandet får både 50 meters treningsbasseng, 25 meters basseng med stupetårn, samt bølgebasseng, terapibasseng og vannsklier.

Deler av taket på badet blir aktivitetsområde med lekeapparater. Badelandet plasseres med direkte inngang fra Aksla Parkering som Veidekke bygget for Brødrene Jangaard for et par år siden.

I bakkant av badet skal Veidekke bygge tre boligblokker med til sammen 35 leiligheter og underliggende parkeringskjeller.

Ferdig vinteren 2020-21

Byggearbeidene starter i november og er beregnet til å ta to år, så badelystne ålesundere kan belage seg på å hoppe i bassenget i løpet av vinteren 2020-2021. Bygging av boligblokkene starter etterhvert som tilstrekkelig andel er solgt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse