loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SIGNERTE: Prosjektjef Knut Dreieri Hent adm.direktør Rigmor Hansen, i Undervisningsbygg signerte i dag kontrakten om rehabilitering Hasle skole.
SIGNERTE: Prosjektjef Knut Dreieri Hent adm.direktør Rigmor Hansen, i Undervisningsbygg signerte i dag kontrakten om rehabilitering Hasle skole.

Hent fikk jobben med Hasle skole

/ 2017-05-10 14:31:18

Undervisningsbygg og entreprenøren Hent signerte i dag kontrakten på rehabilitering og utvidelse av Hasle skole. Prislapp: 250 millioner kroner.

– Hasle skole har behov for mer plass og dette prosjektet omfatter riving av to paviljonger, en garasje, deler av sentralbygget og eksisterende trafostasjon. Resterende del av sentralbygget på skolen som utgjør 3.600 kvadratmeter, skal totalrehabiliteres innvendig i tillegg til oppgradering av fasader og tak. Slik vil vi få et moderne og flott skoleanlegg som skal stå ferdig sommeren 2019, forteller adm. direktør Rigmor Hansen.

Spesielle hensyn

Hansen legger til at sentralbygget er et vernet bygg hvor man må ta spesielle hensyn.

Ferdig i 2019: Se Oslo kommunens planer for Hasle skole

Skolens kapasitet utvides med to paralleller per trinn når utbyggingen er ferdig.

Gleder seg

– Vi gleder oss til å ta fatt på nok et skoleprosjekt i Oslo. Det skal oppføres to nye skolebygg og et nytt gymbygg som passivhus på til sammen 7.500 kvadratmeter. Det skal lages en ny kunstgressbane og hele uteområdet skal oppgraderes. Skolen og lokalmiljøet har mye å glede seg, forteller prosjektsjef Knut Dreier i Hent AS.

Entpreprenøren Hent utfører private og offentlige utbygginger i hele Norden. I Norge har Hent mer enn 800 ansatte og siste tilgjengelige regnskapstall (2015) viser en omsetning på nesten 7,5 milliarder kroner.

Oslo-skolen: Tre nye Oslo-skoler åpner i år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse