loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SIGNERING: Produksjonssjef Trond Berget-Ausland i Hent og adm. dir Rigmor Hansen i Undervisningsbygg, signerer kontrakten. (Foto: Benedicte Nylund)
SIGNERING: Produksjonssjef Trond Berget-Ausland i Hent og adm. dir Rigmor Hansen i Undervisningsbygg, signerer kontrakten. (Foto: Benedicte Nylund)

​Nye massivtrebygg på Østensjø skole

/ 2018-06-07 13:00:50

Hent entreprenør og Undervisningsbygg har signert kontrakt på 140 millioner for to nye tilbygg i massivtre på Østensjø skole.

Skolen blir utvidet med én klasserekke per klassetrinn fra 1-7 trinn. De to tilbyggene er på nesten 4.000 kvadratmeter til sammen.

Skolestart 2020

En midlertidig skolebygning på skoletomta skal rives først. Deretter kommer disse to nye byggene i massivtre på plass.

Prosjektet er planlagt ferdig til skolestart i 2020. Etter sankthans er planen å starte rivingen av den midlertidige skolebygningen. Bygging av de to nye byggene har planlagt oppstart i november 2018.

Prosjektet på Østensjø skole følger Oslomodellen som forhindrer arbeidslivskriminalitet og har høye miljøkrav. De to nye skolebyggene er begge passivhus.

Erfarne trebyggere

Massivtre er et miljømessig godt valg. Bygg i massivtre bidrar til et godt innemiljø og og er produsert på en mer miljøvennlig måte sammenlignet med andre bygningsmaterialer.

Trond Berget-Ausland, produksjonssjef i HENT, ser frem til byggeprosjektet sammen med Undervisningsbygg.

–Jeg har veldig god dialog med Undervisningsbyggs prosjektleder Leif Wigaard, så det er lovende for et hyggelig samarbeid, sier han.

Hent har betydelig erfaring og er blant annet entreprenør for verdens høyeste trehus, Mjøstårnet.

Rigmor Hansen, administrerende direktør i Undervisningsbygg føyer til at det er viktig at entreprenør og Undervisningsbygg har høye forventninger til hverandre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse