loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
OPPSTART: Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS, Mathis Grimstad fra Stor-Oslo Eiendom, Victoria Evensen leder i byutviklingskomiteen og Anders Haugland fra Veidekke tok det første spadetaket i det populære boligprosjektet Frysjaparken.
OPPSTART: Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS, Mathis Grimstad fra Stor-Oslo Eiendom, Victoria Evensen leder i byutviklingskomiteen og Anders Haugland fra Veidekke tok det første spadetaket i det populære boligprosjektet Frysjaparken.

Første spadetak på ny bydel

/ 2018-02-02 09:49:14

OBOS har startet byggingen av det som skal bli 900 boliger i det populære boligprosjektet Frysjaparken vest i Oslo.

HER: Oversiktsbilde av Frysjaparken og omliggende område.HER: Oversiktsbilde av Frysjaparken og omliggende område. Området har hittil vært preget av kontor- og næringsbygg.

– Frysjaparken ligger i et område av byen som er attraktivt for en stor kjøpergruppe. Vi har tiltro til at boligmarkedet vil styrke seg i løpet av 2018 og setter i gang bygging av de første 79 boligene, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS. I første byggetrinn er det allerede solgt 45 boliger i det som skal bli Oslos nyeste bydelssentrum.

Mellom Marka og byen

Frysjaparken blir et prosjekt som kombinerer det urbane med store grøntområder med nærhet både til Nordmarka og til kulturstien langs Akerselva. Området har tidligere rommet gammel industri og næringsbygg, men skal nå bli nytt bydelssentrum med 1.500-2.000 boliger.

Det er de første 154 av 900 planlagte boliger i området som nå bygges. Overlevering blir i løpet av 2019 og 2020.

– Det vil bli boliger, butikker, skoler, barnehage, ny infrastruktur og parkområder. Ferdig utbygget vil området huse 4000 mennesker. Vi gleder oss over å sette i gang, sier utviklingsdirektør i Stor-Oslo Eiendom, Arne Brovold.

– Jeg vil rose samarbeidet mellom Stor-Oslo Eiendom og OBOS, samt tryggheten i å benytte en solid entreprenør som Veidekke, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.

Stor interesse

Leilighetene i Frysjaparken består av 2- til 5-roms leiligheter med en høyere takhøyde enn hva som er standard for byleiligheter. Beboerne vil i tillegg få tilgang til smørebod og sykkelverksted for å på best mulig måte utnytte seg av naturen langs idylliske Akerselva og Nordmarka.

– Det har vært stor interesse for boligprosjektet og siden salgsstart i april har vi solgt over halvparten av boligene i første byggetrinn. Foreløpig er det ingen indikasjon på at interessen for prosjektet faller, sier Jenny Nicoline Olsen, prosjektselger i OBOS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse