loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SIGNERING: Kontrakten signeres i visningssenteret på Ulven, Espen Stordal fra Team Veidekke DA (til venstre) og Nils Morten Bøhler fra OBOS Forretningsbygg AS)
SIGNERING: Kontrakten signeres i visningssenteret på Ulven, Espen Stordal fra Team Veidekke DA (til venstre) og Nils Morten Bøhler fra OBOS Forretningsbygg AS.

Veidekke bygger Ulven for OBOS

/ 2018-11-05 12:59:43

Team Veidekke skal bygge de 342 første leilighetene på Ulven i Oslo,  en stor barnehage og næringsarealer for OBOS. Kontrakten er verdt nær 620 millioner kroner.

Ulven er et av OBOS sine største utbyggings-prosjekter noensinne, og vil på sikt transformere det 280 mål store området til en spennende ny bydel i Oslo med over 2.000 leiligheter.

Korte avstander

Det første prosjektet, Ulvenparken, inneholder i tillegg til leilighetene en barnehage med fem avdelinger og næringsarealer. Det nye prosjektet vil få gode park- og torg¬arealer i umiddelbar nærhet, samt «grønne» gatetun på begge sider. Beliggenheten er sentral på det som blir nye Ulven med kort gangavstand til kjøpesenteret og T-banestasjonen på Økern.

− Ulvenparken blir et borettslag med veldig gode leiligheter, gode bokvaliteter og flotte utearealer. Det er imponerende at vi sammen med Team Veidekke DA får til å bygge Ulvenparken til en såpass mye lavere byggekostnad enn de fleste andre bolig-prosjektene vi har, sier konserndirektør Nils Morten Bøhler i OBOS.

Ny organisering

− Ulvenparken er et svært spennende prosjekt der vi som entreprenør har satt sammen et arkitekt- og rådgiverteam med den høyeste boligkompetansen i bransjen. I felleskap har vi kommet frem til det vi mener er fremtidens måte å samarbeide og bygge på, sier direktør for Veidekke Bygg Oslo, Anders W. Haugen.

− Vår måte å organisere oss på, med etablering av et eget selskap, Team Veidekke DA, gjør at vi i fellesskap jobber veldig tett sammen om å finne de gode, kostnadseffektive og rasjonelle løsningene. Vi har allerede jobbet samlokalisert i over et halvt år, og skal fortsette med det når vi fysisk kommer i gang på Ulven. Team Veidekke DA går inn som totalentreprenør for felt B2, Ulvenparken, og kombinert med samlokaliseringen får deltagerne veldig stor eierskapsfølelse til prosjektet. Vi gleder oss til å komme i gang med byggingen og bevise at det er mulig å bygge vesentlig billigere enn dagens snitt, avslutter Haugen.

Byggestart i desember

Byggestart planlegges til desember 2018 og de første beboerne kan flytte inn i sine nye leiligheter høsten 2021.

Team Veidekke DA består av Veidekke Entreprenør AS, Bravida/ORAS, LPO Arkitekter, Erichsen & Horgen, Dr techn. Olav Olsen, Landskaperiet og Stema Rådgivning.

Ulven Bolig AS er et datterselskap av OBOS Forretningsbygg AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse