loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VINNEREN: Daglig leder i Alier AS, Astrid Kirkeåsen (til venstre), rådmann i Lier kommune, Bente Gravdal, seksjonsleder Stein Gulbrandsen i Fagforbundet og ordfører i Lier, Gunn Cecilie Ringdal gratulerer Steinar Engebretsen med prisen Årets Byggdrifter. (Foto: Jan Erik Røine)

Steinar er Årets byggdrifter

/ 2017-09-20 11:30:19

Steinar Engebretsen fra Alier AS i Lier er kåret til Årets byggdrifter.

Ordfører, rådmann, kolleger, styreleder, kunder og lokalavis. De var der alle sammen, i kantina til Alier AS i Lier for å feire Årets byggdrifter —Steinar Engebretsen.

—Dette var veldig overraskende og veldig hyggelig, sier Steinar Engebretsen.

I  dag ble han han også gjort stas på under Driftskonferansens første dag ombord i Color Magic.

Pådriver for faget

Prisen Årets Byggdrifter deles ut av Fagforbundet og Byggdrifteren.

— Over 20 gode kandidater ble nominert til årets pris og det var ingen enkel oppgave å kåre vinneren. Det sier mye om årets vinner – Steinar Engebretsen. Han er faglig dyktig, har fagbrev som byggdrifter, engasjert i opplæringsnemda, pådriver for faget, en god kollega og høyt verdsatt av Aliers voksende kundegruppe. I tillegg er han en veldig hyggelig kar. Steinar er en meget verdig vinner av årets pris, sier redaktør Jan Erik Røine i Byggdrifteren.

Steinar Engebretsen tok fagbrev som byggdrifter i 2016.

I tillegg til jobben i Alier sitter han også i prøvenemda i Buskerud. Der forsøker han å få flere til å ta fagbrev. Så langt i år har han vært med å godkjenne 10 fagprøver.

Han har også vært en pådriver for at Alier skal bli godkjent lærlingbedrift. Nå venter de bare på de første lærlingene.

Humørspreder

— Steinar er veldig flink og veldig positiv. Han er viktig for Alier og for sine kolleger og representerer kjernen i vår gruppe som jobber med bygningsdrift. Han er hovedtillitsvalgt og ansatterepresentant i styret. Kundene våre setter stor pris på ham og de blir glad når han kommer, en humørspreder Og så er han faglig dyktig. Jeg tror ikke det er et bygg i denne bygda som Steinar ikke kjenner, skryter en opprømt daglig leder i Alier AS, Astrid Kirkeåsen.

Alier AS er videreføringen av bygningsdrifts- og renholdsvirksomheten i Lier kommune som et kommunalt eid aksjeselskap.

Selskapet, som leverer gode resultater, har 63 ansatte som i hovedsak leverer renholds- og byggdriftstjenester.

Blomster fra ordføreren

Prisen ble delt ut av seksjonsleder i Fagforbundet, Stein Gulbrandsen:

— Steinar har tatt fagbrev som byggdrifter og motiverer sine kolleger til å gjøre det samme. I tillegg har han engasjert seg i prøvenemda og han har stått på for å gjøre Alier til en lærlingbedrift. Sammen med bladet Byggdrifteren har vi gått gjennom kandidatene og det har vært en fornøyelse å lese alle nominasjonene. Det er så mange som gjør en god jobb. En av dem er Steinar Engebretsen. Vi gratulerer, sa Gulbrandsen før jubelen nådde taket i kantinen.

Blant gratulantene var ordfører i Lier, Gunn Cecilie Ringdal, rådmann Bente Gravdal og styreleder Leif Lorentz Ludvigsen.

Sagt om Steinar

Ove Andreas Solberg, SST leder for Buskerud: — Jeg kjenner Steinar som leder av SST i Lier kommune. Han satt i flere år som nestleder under Knut Røssum. Steinar brenner for alle yrkesgrupper i sin seksjon. Han sitter også som ansatt representant i aksjeselskapet Alier hvor alle vaktmestere og renholdere er skilt ut. Steinar er han en meget verdig vinner.

Gunn Lauritsen, Alier AS: —Steinar er drivende dyktig og har kontroll på alt han gjør. Han er den flotteste kollegaen noen kan ha.

Åse Karin Killingberg Brørvik, leder/HTV Fagforbundet Lier: Han prøver til stadighet å motivere sine kollegaer til å ta fagbrev som byggdrifter og renholder. Han sitter også i opplæringsnemda i Buskerud. Steinar er en positiv sosial og utadvendt person.

Hans Erik Juliussen, Lier kommune: — Han byr alltid på seg selv, er meget godt likt av så vel kollegaer, brukere og ansatte i de bygg han betjener. Er alltid positiv til å hjelpe andre. Faglig er han også blant de beste.

Leif Lorentz Ludvigsen, styreleder i Allier AS: — Han er ikke den som snakker aller høyest, men han er veldig tydelig. Steinar vet hva som skal til for at Alier skal lykkes og han er tydelig på hvordan vi skal nå målene våre. I tillegg får han veldig gode skussmål fra kundene våre. Dette er et serviceyrke og Steinar yter meget god service. Han er rett mann på rett sted.

Driftskonferansen: Camfil om luftkvalitet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse