loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
BREEAM In-Use International Online på norsk ble nylig lansert, og i morgen arrangerer NGBC et tre timers introduksjonskurs hvor man får en gjennomgang i systemets oppbygning og metodikk. (Foto: NGBC)

BREEAM In-Use på norsk

/ 2016-05-30 10:55:48

Nå har BREEAM In-Use International Online blitt lansert i en norskspråklig utgave.

BREEAM In-Use brukes i 25 land verden over og er et lavterskel forvaltningsverktøy og internasjonalt sertifiseringssystem til bruk for eiere, forvaltere og leietakere med ambisjoner om å redusere driftskostnader, energiforbruk og miljøbelastninger i eksisterende yrkesbygg.

Man kan bruke systemet internt for egenevaluering og slik evaluere og forbedre miljøytelsen til enkelteiendommer eller hele porteføljer.

– Ved å tilknytte seg en ekstern revisor, kan man ta ut et BREEAM In-Use sertifikat for bygget, forvaltningen og bruken, – hver for seg eller under ett, skriver Norwegian Green Building Council (NGBC) i en pressemelding.

I morgen, 31. mai, arrangeres et 3-timers introduksjonskurs om BREEAM In-Use International Online hos NGBC i Oslo. Her vil systemets oppbygning og metodikk gjennomgås, samt at brukerne får en detaljert gjennomgang av viktige funksjoner og veiledning i forhold til hvordan man bruker BREAAM In-Use online mest effektivt.

Les mer om BREEAM-NOR her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse