loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

Coors nye flaggskip for rengjøring

/ 2017-05-09 10:38:14

Coor har lansert sin nye rengjøringsrobot. Det er den første profesjonelle støvsugeren med børsterulle laget for offentlige miljøer.

Taski Aerobot 1850 er en rengjøringsrobot som arbeider på egen hånd, uten fører. For å gjøre den sikker for omgivelsene er den utstyrt med 16 sensorer som «ser» 360 grader rundt roboten. Dessuten kan den stoppe på 0,48 sekunder, noe som er raskere enn et menneske. Roboten utfører konsekvent de daglige gulvrengjøringsrutinene og kan rengjøre opp til 1.000 kvadratmeter i timen.

Testes først i Sverige

Roboten ble innviet på Coors hovedkontor i Kista ved Stockholm 4. mai.

– Dette er en veldig spennende innovasjon. Vi tester roboten først på hovedkontoret vårt i Sverige for å siden kunne ta den i bruk hos kunder. Fordelene er mange, for eksempel så har den et miljøvennlig luftfiltreringssystem som dokumentert gir meget bra rengjøringskvalitet. Dessuten kan renholderne omdisponere arbeidet sitt for å få tid til å utføre mer komplekse oppgaver, sier Mona Dehli, direktør for Single Services og Centre of Excellence, Cleaning i Coor i Norge.

Coor er har spesialistkompetanse innen fire områder: arbeidsplasservice, eiendomsservice, industriservice og strategisk rådgivning. Selskapet har omtrent 6.500 medarbeidere i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Belgia. Rundt 1.350 ansatte jobber i Norge, der omsetningen om lag  på 2,2 milliarder årlig.

Skal være i forkant

– Coor tilbyr intelligente serviceløsninger som hele tiden utvikles og tilpasses kundenes skiftende forutsetninger og utfordringer. Vår ambisjon er å ligge i forkant av utviklingen, noe denne produktlanseringen er et eksempel på. Å anvende QR-koder, sensorer, droner og ulike typer roboter i våre leveranser blir vanligere og vanligere for oss, sier Mona Dehli.

Mer om Coor: Sikret millionavtaler i norsk olje- og gassindustri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse