loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
AVINOR-KONTRAKT: Tom Haakenstad, avdelingsleder for HMS og samfunnssikkerhet i Norconsult og Joachim Jacobsen, leder for operativt innkjøp i Avinor.
AVINOR-KONTRAKT: Tom Haakenstad, avdelingsleder for HMS og samfunnssikkerhet i Norconsult og Joachim Jacobsen, leder for operativt innkjøp i Avinor.

Sikkerhetskontrakter til Norconsult

/ 2017-11-23 08:30:59

Avinor og Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har inngått to store sikkerhetsavtaler med Norconsult.

Rammeavtalene er blant de største utlysningene som har vært i år innen samfunnssikkerhet.

– Norconsult har bred erfaring innen sikkerhet, og tilbyr et dyktig og faglig sterkt sikkerhetsmiljø. Vi er ydmyke og stolte av å ha vunnet begge avtalene, og ser frem til å starte arbeidet, sier Tom Haakenstad, avdelingsleder for HMS og samfunnssikkerhet i Norconsult.

Avinor til 2020

Rammeavtalen med Avinor på Gardermoen Lufthavn ble vunnet i skarp konkurranse med de øvrige store sikkerhetsaktørene i det norske markedet.

Rammeavtalen omfatter bistand til gjennomføring av risikoanalyser innenfor strategiske områder som sikkerhet, HMS og ytre miljø.

Avtalen har en varighet frem til 2020, med opsjon på forlengelse i ett pluss ett år.

Status- og tilstandsanalyser for DSB

Nylig vant Norconsult også en rammeavtale med DSB for konsulentbistand innenfor DSBs ansvarsområder, der også Valgdirektoratet kan benytte seg av rammeavtalen.

Norconsult har vunnet to kontrakter innenfor status- og tilstandsanalyser. Rammeavtalen med DSB gjelder i to år fra oktober 2017 og det foreligger opsjon på forlengelse i ytterligere to år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse