loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Nikolai Utheim. Foto: Coor.

Coor sikret millionavtaler

Jan Erik Røine / 2016-10-25 11:11:47

FM-selskapet styrker posisjonen i norsk olje- og gassindustri.

De nye avtalene mellom FM-leverandøren Coor og Aker Solutions omfatter delvis en forlengelse av den eksisterende avtalen på leveranse av integrerte FM-tjenester til Aker Solutions kontorbygg i Snarøyveien 20, og delvis en helt ny avtale på leveranse av integrerte FM-tjenester til det nye hovedkontoret på Fornebuporten. Den nye og forlengede avtalen med Aker Solutions tilsvarer et årlig volum på 20 millioner kroner per år. Avtalen løper i fire år med leveransestart i løpet av andre halvår 2016, opplyser Coor.

Ut over dette har Coor inngått en ny integrert FM-kontrakt med ytterligere et oljeserviceselskap. For leietakere i Snarøyveien 36 og innebærer leveranse av integrerte FM-tjenester til et bygg med flere leietagere innen olje- og gassindustrien. Avtalen tilsvarer et årlig volum på 20 millioner kroner pr. år, og løper i 3 år med start 1. oktober 2016.

– Vi er stolte over vår styrkede relasjon med Aker Solutions og vår nye kunde. Vår oppgave blir nå, i nært samarbeid med våre bestillere, å utvikle en fortsatt kostnadseffektiv og innovativ serviceleveranse av høy kvalitet, sier administrerende direktør Nikolai Utheim i Coor Norge.

Kutter kostnader

Eksempler på tjenester som inngår er eiendomsservice, kontorservice, renhold, kantine, sikkerhet og resepsjonstjenester.

– Den store fordelen med integrerte FM-løsninger er att de er fleksible og gir bedre kvalitet til lavere pris. Generelt sett er det derfor spesielt attraktivt for selskaper i bransjer under stort kostnadspress, eksempelvis den norske olje- og gassindustrien. For Coor, som er markedsledende på leveranser av integrerte FM-løsninger, har dette bidratt til gode vekstmuligheter i Norge. Med disse nye avtalene forsterker vi ytterligere vår posisjon innen denne sektoren, sier Mikael Stöhr, konsernsjef i Coor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse