loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Nye markeder: - For å få til økt omsetning innen vårt område har vi i lengre tid vurdert et strategisk oppkjøp som også vil styrke oss innen den operative driften av boligsameier. Oppkjøpet av Bori drift og Boservice passer derfor godt inn i en langsiktig satsing fra vår side, sier administrerende direktør i NEAS Teknisk Drift, Tore Kyvik. Foto: Jørn Wad.

Neas sikter seg inn på boligmarkedet

Jan Erik Røine / 2016-01-11 07:00:34

Kjøper Bori Drift og Boservice AS.

Toma, som eier Neas Teknisk Drift, kjøper Bori Drift og Boservice AS med en årlig omsetning på 32 millioner kroner og 33 ansatte og inngår langsiktig samarbeidsavtale.

– Bori ser på salget av Bori Drift og Boservice AS med tilhørende langsiktige samarbeidsavtale med NEAS Teknisk Drift AS som positivt for våre medlemmer, kunder og de ansatte. Valget falt, med bakgrunn i selskapets kompetanse og lange erfaringen, naturlig på Neas Teknisk Drift AS som er eid av Toma. Bori utvider med dette samarbeidet tjenestespekteret og styrker totalkundekonseptet som i dag leveres til boligselskapene, sier administrerende direktør i Bori, Johnny Breivik.

Strategisk oppkjøp

– Neas sin kjernekompetanse dreier seg i første rekke om teknisk drift av næringseiendommer. I tillegg drifter vi noen få større boligsameier, men har ikke noe stort volum innen dette segmentet pr i dag. For å få til økt omsetning innen vårt område har vi derfor i lengre tid vurdert et strategisk oppkjøp som også vil styrke oss innen den operative driften av boligsameier. Oppkjøpet av Bori drift og Boservice passer derfor godt inn i en langsiktig satsing fra vår side, sier administrerende direktør i Neas Teknisk Drift, Tore Kyvik.

– Vi antar at vår egen landscaping-avdeling også vil få mye å gjøre innen dette området framover, og da i første rekke på den boligporteføljen som kommer via dette strategiske oppkjøpet. Det ligger et stort potensiale i samarbeidet med Bori sentralt og vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven sammen, sier Kyvik.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse