loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
Samarbeidet mellom Coor og DNV ble innledet i 2005. Avtalen innebærer at Coor har ansvar for å utvikle og ta hånd om drifts- og vedlikeholdstjenester på DNVs eiendommer. (Foto: Coor Service Management)

Coor forlenger avtale med Veritas

/ 2016-04-04 11:04:16

Coor Service Management forlenger avtalen med Det Norske Veritas (DNV).

Det Norske Veritas (DNV) har sitt hovedkontor i Veritasparken, som ligger på Høvik utenfor Oslo.

Samarbeidet mellom Coor og DNV ble innledet i 2005. Avtalen innebærer at Coor har ansvar for å utvikle og ta hånd om drifts- og vedlikeholdstjenester på DNVs eiendommer. Eiendommenes totalareal er på 100 000 kvm, kontrakten inkluderer også pleie av øvrige parkområder i Veritasparken.

– Vi er meget stolte og glade over samarbeidet med DNV, som er en av våre eldste kunder i Norge. DNV er en kunde med høye krav, vår oppgave i samarbeid med deres bestillerorganisasjon er kontinuerlig utvikling av våre tjenester og leveranser slik at dette støtter DNV og alle besøkende til Veritasparken på best mulig måte, kommenterer Nikolai Utheim, vd for Coor Service Management Norge, i en pressemelding.

Coors norske virksomhet har vokst kraftig de siste årene.

– I løpet av 2015 økte omsetningen i den norske virksomheten kraftig. Coor Norge har nå nesten  1 400 medarbeidere med en omsetning på over 2 milliarder kroner. Vi ser fortsatt salgsmuligheter i det norske markedet. En av de store fordelene med å outsource FM-tjenester til en spesialist er at de kan utføres bedre og billigere. Dette innebærer salgsmuligheter i bransjer og tider med svak økonomisk utvikling, ikke minst i den norske olje- og gassbransjen, sier Mikael Stöhr, vd og konsernsjef for Coor Service Management.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse