loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
Hydronic Engineering var en av en lang rekke utstillere på årets konferanse. Foto: Lars Opstad.

En populær møteplass

/ 2015-12-06 12:52:40

370 personer deltok på årets Driftskonferanse. Flere av dem har allerede reservert plass til neste års konferanse.

Driftskonferansen 2015 ble fullbooket allerede i juni. Ifølge prosjektleder for Driftskonferansen, Henrik Sakshaug, har konferansen alltid vært populær, men har før aldri vært utsolgt så tidlig.

– Det som var veldig gøy var at konferansen ble full allerede i juni. Den har alltid vært populær, men aldri utsolgt så tidlig før, sier prosjektleder for Driftskonferansen, Henrik Sakshaug.

– I utstillingen var det så stor pågang i år at vi måtte utvide. Vi endte totalt på 36 utstillere, i fjor var det 29, sier han.

Hele bransjen

For Sakshaug er det gøyeste med jobben som prosjektleder for Driftskonferansen at det er så mange hyggelige og positive mennesker i bransjen. Han trekker også frem fordelen med spranget i deltakelsen; fra driftere til tekniske sjefer og byggeiere.

– Hele bransjen er representert, så dette er en viktig møteplass, sier Sakshaug.

En sterk relasjonsbygging

Fordelen med at konferansen foregår på Kiel-båten er at da er alle samlet i tre dager. Det skaper en relasjon mellom deltakerne som legger til rette for videre samarbeid.

– Det gjør at du hører på foredragene, går på utstillingen og spiser sammen med de samme menneskene alle dagene. Det gjør at relasjonsbyggingen er ekstremt sterk, sier Sakshaug.

Det sosiale er viktig på en slik konferanse, både gjennom erfaringsutveksling, ved å opprettholde relasjoner og knytte nye kontakter.

– Et av høydepunktene på konferansen er mingleseansen hvor det alltid er god stemning, sier Sakshaug.

God respons

I fagprogrammet trekker han fram foredragene til FDVU-ekspert Svein Bjørberg og arkitekturpsykolog Oddvar Skjæveland som spesielt gode.

– Og så var det selvfølgelig veldig stas med Åge Hareide som åpnet årets Driftskonferanse, sier han.

Responsen på Driftskonferansen 2015 har ifølge arrangørene vært veldig positiv.

– Flere har allerede reservert plass til neste års konferanse. Allerede nå kan de som ønsker sende meg en mail og reservere seg plass, siden konferansen ble så tidlig utsolgt i år, sier Sakshaug og legger til at de har planer om gjøre noen endringer som gjør konferansen enda bedre til neste år.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse