loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
LADEKLARE: Daglig leder i Grønn Kontakt, Ole Henrik Hannisdahl (t.v.), og visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen, Ole-Christian Hallerud. (Foto: Gry Traaen)
LADEKLARE: Daglig leder i Grønn Kontakt, Ole Henrik Hannisdahl (t.v.), og visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen, Ole-Christian Hallerud. (Foto: Gry Traaen)

Hurtiglading hos Olav Thon

/ 2018-03-23 11:04:25

Olav Thon Gruppen og Grønn Kontakt har inngått avtale om etablering og drift av ladere for elbiler på kjøpesentre og hoteller.

I avtalen skal Grønn Kontakt etablere hurtigladestasjoner for elbiler på Olav Thon Gruppens kjøpesentre i Norge og Sverige, og ladetilbud på mange av Olav Thon Gruppens hoteller og næringseiendommer.

Forventes av kundene

– Olav Thon Gruppen ønsker å etterkomme kundenes forventning om at det skal finnes ladestasjoner for elbiler i våre parkeringsanlegg og ved våre eiendommer, og vi ønsker å tilby en profesjonell ladeløsning med høy kvalitet til våre kunder, sier visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen, Ole-Christian Hallerud.

Kunder kan lade elbiler via en ladebrikke eller mobilapp på ladestasjonene. Det er Grønn Kontakt som står for drift, ettersyn, vedlikehold og betalingsløsning ved ladestasjonene. Avtalen vil føre til en betydelig økning i ladekapasitet i hele Norge og avtalen tar høyde for at det også skal etableres ladestasjoner ved Olav Thon Gruppens kjøpesentre i Sverige.

Attraktive steder

– Dette er en svært viktig og strategisk samarbeidsavtale for oss. Avtalen gir oss tilgang til noen av Norges mest attraktive steder for lading av elbil og vil forsterke vårt allerede landsdekkende ladenettverk. I tillegg markerer det en viktig milepæl for Grønn Kontakt, når vi nå etablerer oss i Sverige, sier Ole Henrik Hannisdahl som er daglig leder i Grønn Kontakt.

Grønn Kontakt har i dag hurtigladere på 180 steder over hele Norge, og et veletablert samarbeid med Coop og Circle K.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse