loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
eXtendable Room Box kabinett, kapsling og materiale kan velges etter hvor boksen skal installeres. Brukeren kan få levert boksen med komplett kabling og installations- og strømplan, det vil si som ferdig industriell og individuell plug&play-løsning. (Foto: Beckhoff)

Plug-and-play for intelligente bygninger

/ 2016-04-11 09:25:59

Beckhoff lanserer prefabrikkerte bokser som gjør at det går kjappere å bygge automatiseringsløsninger.

Med softwaren «TwinCAT Building Automation» og «eXtendable Room Box» har Beckhoff skapt et gjennomgående system som reduserer tiden som brukes for å bygge automatiseringsløsninger.

TwinCAT Building Automation muliggjør enkel konfigurasjon av kontrollfunksjoner og den automatiserte sammensetningen av undersentraler i et enkelt verktøy. Og eXtendable Room Box er et fleksibelt verktøy for utvidelsesmuligheter, inkluderer en fri valgbar monteringsboks og nødvendige busklemmer, skriver selskapet i en pressemelding.  

– Brukeren får, nesten ved et museklikk, en ferdig konfigurert boks som kan kobles i bygningen via plug-and-play. For tekniske planleggere og systemintegratorer betyr dette minimale tekniske kostnader kombinert med størst mulig designfrihet: De prefabrikkerte boksene kan individualiseres maksimalt, helt ned til en mengde av en.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse