loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Fra venstre Avdelingsleder Erik Økland, Veidekke Entreprenør og Administrerende direktør Nikolai Utheim, Coor Service Management. (Foto: Coor Service Management)

Samarbeider om drift av Bærum-skole

/ 2016-03-31 09:36:33

Coor Service Management har inngått avtale med Veidekke om drift av skole i Bærum.

Prosjektet er et OPS-prosjekt (offentlig-privat samarbeid) og innebærer at Coor skal ha ansvar for drift og service av Rykkinn Skole i Bærum utenfor Oslo i 25 år.

Avtalen omfatter samordning og ledelse av tjenester som eiendomsteknisk drift, vaktmestertjenester og renhold på Rykkinn Skole. Driften starter august 2016, i forbindelse med høstens skolestart.

– Et OPS-prosjekt stiller store kvalitetskrav både til byggherre og til serviceleverandør. Coor har den erfaringen og kompetansen som kreves for denne typen oppdrag. Dette er vårt første OPS-samarbeid med Coor, og vi ser frem til en profesjonell leveranse og et godt samarbeid, sier Erik Økland, avdelingsleder for Veidekke Entreprenør AS, i en pressemelding.

Ser frem til samarbeid

Coor er glade for det nye samarbeidet med Veidekke.

– Vi ser frem til i samarbeid med Veidekke å starte oppgaven med å utvikle oppdraget på best mulig måte. Etterspørselen i FM-markedet er generelt sett stabilt for hele Norden, ikke minst i Norge der vi ser fortsatt vekstmuligheter. De siste årene har vi styrket vår norske organisasjon, og står godt rustet for å møte den etterspørselen vi opplever der, sier Mikael Stöhr, vd og konsernsjef for Coor Service Management.

Smart service

Coor Service Management er en ledende serviceleverandør i Norden og tilbyr samtlige servicetjenester som kreves for at et selskap eller offentlig virksomhet skal fungere godt og effektivt. I Coor finnes det spesialistkompetanse innen fire områder; arbeidsplasservice, eiendomsservice, industriservice og strategisk rådgivning.

– Ved å kombinere ulike tjenester fra alle eller noen av disse serviceområdene, tilbys unike, effektive og fleksible løsninger som skaper verdi for våre kunder. Vi kaller det smart service – SERVICE med IQ.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse