loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NYTT SELSKAP: Drammen kommune, her representert ved teknisk leder Geir Andersen og drifter Jan Erik Hansen i Dammen Eiendom KF, etablerer nytt eiendomsselskap. Foto: Jørn Wad.

Drammen får nytt eiendomsselskap

Jan Erik Røine / 2016-06-14 09:47:59

Får ansvaret for eiendomsutvikling i kommunen.

Mandag var det stiftelsesmøte for Drammen Kommune Eiendomsutvikling AS. Det nye kommunale eiendomsselskapet skal ivareta kommunens utviklerrolle for eiendommer som ikke er knyttet opp til kommunens tjenesteproduksjon, og etableres som et heleid kommunalt aksjeselskap, melder Drammen kommune.

KF siden 1995

– Drammen kommune ønsker god forvaltning og et aktivt eierskap, sier ordfører Tore Opdal Hansen i en kommentar.

Drammen-ordfører Opdal Hansen har lenge vært opptatt av eiendomsforvaltning og kommunen er kjent over hele Norge for å ta godt vare på eiendommene sine.

I 1995 opprettet Drammen kommune det kommunale eiendomsforetaket Drammen Eiendom KF.

– Drammen Eiendom har vært et svært nyttig redskap for Drammen kommune. Gjennom dette selskapet har det vært mulig for oss å gå inn i store prosjekter, som for eksempel Drammensbadet. Vi har i dag en langt bedre standard på kommunens bygningsmasse og i Drammen Eiendoms budsjett er det avsatt penger til nødvendig vedlikehold, sier Opdal Hansen.

Styreleder fra KLP

Steinar Manengen er valgt som styreleder for Drammen Kommune Eiendomsutvikling AS. Manengen er var tidligere sjef i  KLP Eiendom AS og har vært styreleder i Undervisningsbygg KF siden 2006.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse