loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Incits nye daglige leder, Mikael Svensson, kommer til å fortelle om hvordan blant annet BIM, smarte sensorer og automatisering påvirker bransjen under frokostseminaret de arrangerer sammen med FDV 14. september. (Foto: Arkivfoto)

Lær om effektiv eiendomsforvaltning

/ 2016-08-16 08:56:34

Incit og FDV inviterer til frokostseminar om FDV-systemet Incit Xpand 14. september. Dit kommer også Forsvarsbygg som har brukte systemet daglig siden 2009.

Forsvarsbygg, Norges største eiendomsforvalter, har tatt i bruk FDV-systemet Incit Xpand siden slutten av 2009. Dette dagen forteller de om sine erfaringer med daglig bruk av Incit Xpand. De kommer blant annet til å fortelle om bruken av systemet i deres forvaltning-, drift og vedlikehold – samt kundesenteravdeling.

Under seminaret kommer også Mikael Svensson, Incit AS nye daglige leder, til å fortelle om de nyeste trendene som BIM, smarte sensorer, automatisering og self-servie med tanke på hvordan dette kan påvirke bransjen.

I tillegg kommer selskapet til å fortelle hvordan man kan effektivisere og forbedre prosesser ved hjelp FDV-systemet Smart Start.

Seminaret er gratis og foregår 14. september klokken 09.00 til 11.00 på Thon Hotel Opera, Oslo.

Klikk her dersom du ønsker å delta på gratisseminaret.

2 svar til “Lær om effektiv eiendomsforvaltning”

  1. Per Furuberg sier:

    Hei jeg ønsker og komme å høre på Seminaret lær om efekttiv eiendomsforvaltning som foregår 14. september klokken 09.00 til 11.00 på Thon Hotel Opera, Oslo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse