loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
Glade representanter for Nittedal kommune som i går ble kåret til Norges beste kommune innen eiendomsforvaltning: (f.v) Laila Jensen, Aud Berit Wikstrøm, Anita Solbakken, Alexandra Døhlie, Jørn Arild Karlsen og Lars Vhidsten. (Foto: Synnøve Prytz Berset)

Nittedal best på eiendomsforvaltning

Synnøve Prytz Berset / 2016-04-21 09:26:01

I går ble Nittedal kåret til Norges beste kommune på eiendomsforvaltning 2016 under messen Miljø & Teknikk i Telenor Arena Fornebu.

Alle norske kommuner ble invitert til å delta. I finalen sto juryen igjen med tre kommuner: Nittedal, Trondheim og Kongsberg.

– Nittedal kommune gikk til slutt av med seieren. Vinneren har god bruker dialog, god eierstyring, har satset på vedlikehold over flere år, godt renhold, god internkontroll og godt samarbeid med miljørettet helsevern, sa Fredrik Horjen fra Direktoratet for byggkvalitet, som satt i juryen sammen med Geir Grønsholdt fra KLP skadeforsikring og Marianne Bjerke fra Helsedirektoratet.

Det var en fornøyd gjeng fra Nittedal Kommune som tok imot prisen.

– I Nittedal jobber det mange fantastiske medarbeidere, og vi har politikere som velger å satse på vedlikehold. Vi hadde ikke fått til denne satsningen uten det, sadaglig leder i Nittedal Eiendom KF, Laila Jensen.

– Vi ble et kommunalt foretak i 2010, som bestemte seg for å gjøre noe med det store vedlikeholdsetterslepet, la hun til.

Les mer i neste utgave av FDV.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse