loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SAMARBEIDER: Christian Rasmussen i Hybel.no har fått Obos og Daniel Kjørberg Siraj inn på eiersiden. (Foto: nyebilder.no)
SAMARBEIDER: Christian Rasmussen i Hybel.no har fått Obos og Daniel Kjørberg Siraj inn på eiersiden. (Foto: nyebilder.no)

Obos kjøper seg inn i Hybel.no

/ 2018-03-16 09:51:04

Obos har kjøpt seg inn i Hybel.no og inngått en langsiktig samarbeidsavtale.

Denne sikrer at Obos skal levere produkter innenfor alle relevante produkt- og forretningsområder som blant annet forsikring, bank og betaling.

Svært lønnsom hybelformidling

Hybel.no ble lansert i 2000 av tre studenter som ønsket å gjøre det enklere for studenter å finne seg en bolig.

I dag formidler tjenesten mer enn 30.000 utleieboliger på årsbasis og har over 300.000 registrerte brukere. I løpet av det siste året har brukermassen økt med mer enn 65.000 brukere, hovedsakelig mellom 18 og 34 år.

– Hybel.no er en meget spennende investering for Obos. Unge mennesker på vei inn i boligmarkedet for første gang som leietaker trenger en god og trygg formidlingsportal. Vi er stolte av at vi får bli med gründerne i Hybel.no på denne reisen og gjøre tjenesten enda bedre, sier Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i Obos.

Hybel.no omsatte i 2017 for 3,06 millioner kroner og hadde et resultat før skatt på 1,71 millioner kroner. Selskapet har de siste årene levert en margin på 60-75 prosent. Obos har kjøpt seg inn med en 20 prosent eierandel i selskapet.

Skaper merverdi

– Vi er svært fornøyde med å få Obos på laget, og gleder oss til selskapets neste fase der vi skal videreutvikle måten vi leier og eier bolig i fremtiden. Samtidig tilbyr Obos et omfattende produktspekter som vil skape betydelig merverdi for alle våre brukere, sier Christian Rasmussen, daglig leder og medeier i Hybel.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse