loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
VIKTIG KUNDE: Digitaliseringsrådgiver Einar Jarbo i Dalux har sikret seg Norsk institutt for naturforskning, her ved driftsingeniør Tore Bakken, som kunde.
VIKTIG KUNDE: Digitaliseringsrådgiver Einar Jarbo i Dalux har sikret seg Norsk institutt for naturforskning, her ved driftsingeniør Tore Bakken, som kunde.

NINA digitaliserer FDV med Dalux

/ 2018-02-28 09:36:15

Norsk institutt for naturforskning (NINA) samarbeider med Dalux for å digitalisere forvaltning, drift og vedlikehold av NINA-huset i Trondheim.

Avtalen innebærer at NINA vil håndtere alle oppgaver og planlagt vedlikehold gjennom bruk av FDV-systemet DaluxFM.

Testet mange leverandører

Alle tekniske anlegg registreres med informasjon om leverandør, serviceavtaler og garantier – informasjon som vil være tilgjengelig for driftspersonalet via QR-koder, nettbrett og mobiltelefon.

– Vi i NINA er nøye på de valgene vi tar. Etter grundige gjennomganger med de ulike aktørene på markedet, falt valget på DaluxFM. Dette på grunn av det ryddige og enkle brukergrensesnittet av modulene i webgrensesnittet og appen. Jeg ser allerede nå at løsningen til Dalux bidrar med å effektivisere vår hverdag som driftere. Ved hjelp av QR-koder har de faste rundene på NINA-huset blitt mye mer effektive, sier  uttaler Tore Bakken, driftsingeniør på NINA-huset.

Gjennombrudd i Norge

Dalux har vært aktive på det norske marked med løsningen Dalux Field til digitalisering av byggeplasser siden 2013, og med DaluxFM siden begynnelsen av 2018.

Selskapet Dalux gleder seg over avtalen med NINA, som er er selskapets norske FDV-gjennombrudd:

– Vi er veldig fornøyde med at NINA som den første byggeier i Norge tar i bruk DaluxFM. NINA har en ambisiøs driftsorganisasjon som vil digitalisere byggdriften sin. Vi er svært glad for at NINA har valgt DaluxFM til dette formålet, sier digitaliseringsrådgiver Einar Jarbo i Dalux.

Utvider staben i år

Dalux har hovedkontor i København og etatblerte seg i Oslo i januar 2017. Selskapet satser på vekst og forventer med å være fem ansatte i Norge i løpet av 2018.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse